Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 43 PhD Program dalam Pengajian Undg-undg 2023

43 PhD Program dalam Pengajian Undg-undg 2023

Gambaran keseluruhan

PhD adalah tahap tertinggi dalam mana-mana bidang, dan ramai orang memilih untuk mendapatkan ia dapat mengajar pada tahap yang kolej. Dengan PhD, anda menjadi pemimpin dalam bidang anda selepas menghabiskan masa bertahun-tahun mengkaji dan menyelidik topik maju seperti bidang-bidang tertentu undang-undang.

&nbsp

Apakah yang dimaksudkan dengan PhD dalam Undang-undang dan Peraturan-peraturan? A PhD dalam Undang-undang dan Peraturan-Peraturan adalah pendidikan lanjutan yang biasanya melibatkan satu kajian penyelidikan sengit ke dalam bidang yang mereka minati, diakhiri dengan disertasi yang anda benar-benar membela sebelum panel PhD lain di lapangan. Anda akan mempunyai kelas lepasan ijazah dalam undang-undang dan bekerja rapat dengan penasihat fakulti untuk memajukan penyelidikan anda ke arah yang betul.

&nbsp

Pendapatan PhD mengambil masa bertahun-tahun pendidikan yang lebih tinggi, tetapi ia adalah berbaloi masa dan usaha. Apabila anda mempunyai orang-orang di belakang huruf awal nama anda, ia adalah pengiktirafan segera dedikasi anda, ketekunan dan kerja keras.Anda akan mempunyai pengetahuan yang mendalam dalam sesuatu bidang pengajian yang membuat anda seorang pakar.

&nbsp

Kos PhD yang akan berubah-ubah oleh kolej. Oleh kerana anda sudah mempunyai ijazah sarjana anda dengan masa yang anda memohon PhD, anda mungkin boleh bekerja sebagai tambahan untuk kolej atau mempunyai peluang untuk fellowship pengajaran untuk mengimbangi kos anda. Pendapatan PhD anda boleh mengambil masa tiga tahun atau lebih, bergantung kepada kursus yang anda telah masuk ke dalam program dan berapa lama disertasi anda mengambil.

&nbsp

Dengan PhD, anda mempunyai banyak peluang terbuka untuk anda, termasuk mengajar pendidikan tinggi di kolej-kolej dan universiti-universiti di seluruh dunia. Dengan penyelidikan khusus anda, anda boleh berunding dengan perniagaan dan kerajaan dalam bidang kepakaran anda.

&nbsp

Buka pintu anda yang anda mahu dengan PhD dalam Undang-undang dan Peraturan-peraturan. Mengambil langkah-langkah untuk melanjutkan pelajaran anda dan menjadi pemimpin.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lagi

Penapis

  • PhD
  • Pengajian Undg-undg
Bidang pengajian
  • Pengajian Undg-undg (43)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian