Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai PhD Program dalam Peru 2023

1 PhD Program dalam Peru 2023

Gambaran keseluruhan

Peru telah menarik pelancong dari seluruh dunia, dan lebih dan lebih ramai pelajar memilih Peru untuk pendidikan lepasan ijazah. Terdapat sesuatu untuk semua orang di Peru, termasuk runtuhan purba, gunung salji memuncak, bukit pasir, gunung berapi, muzium, pantai cantik, bandar-bandar yang dinamik, makanan yang sangat baik, dan budaya dengan pelbagai pengaruh. A PhD di Peru boleh membuktikan untuk menjadi satu pengalaman yang benar-benar menyeronokkan dan menyedarkan.

PhD dalam program Peru direka bentuk untuk pelajar yang berminat dalam mengejar kerjaya dalam bidang akademik, penyelidikan, atau industri. PhD dalam program Peru memerlukan pelajar mempunyai pendidikan, pengalaman, dan syarat khusus bagi setiap program, serta kemahiran dan kecekapan berfikir secara kritis dan bebas. Pelajar yang mengikuti PhD dalam Peru akan, di bawah pengawasan pakar fakulti, menjalankan penyelidikan terhadap satu topik khusus dalam bidang dan melengkapkan dengan jayanya dan mempertahankan disertasi.

Ketahui lebih lanjut mengenai PhD di Peru dengan mencari melalui program-program di bawah dan anda boleh mencari langkah seterusnya dalam kerjaya akademik dan profesional anda!

Baca lagi

Penapis

  • PhD
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemahiran Hidup Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan