Keystone logo

108 PhD Program dalam Pengajian Perniagaan 2024

Penapis

Penapis

  • PhD
  • Pengajian Perniagaan
Bidang pengajian
  • Pengajian Perniagaan (108)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

PhD Program dalam Pengajian Perniagaan

Apakah yang dimaksudkan dengan PhD dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran?

Ijazah PhD adalah pelajar ijazah tertinggi boleh mendapat dalam mana-mana bidang pengajian. Ketat dan sengit, program PhD boleh didapati hanya kepada pelajar-pelajar yang telah menamatkan program ijazah sarjana 's, digunakan untuk kursus pengajian PhD tertentu dan diterima oleh pentadbir menyelia program PhD. Orang yang memperoleh PhD dalam bidang perniagaan, ekonomi dan pentadbiran biasanya pergi untuk mengajar di universiti atau melakukan penyelidikan statistik untuk organisasi-organisasi besar. Selain itu, sesiapa yang mempunyai ijazah PhD mempunyai hak untuk ditangani sebagai "Dr. "

Apakah faedah-faedah mengambil PhD dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran?

Gaji tahunan pemegang ijazah PhD biasanya melebihi $ 100,000 USD (€ 72.660) setiap tahun.Mempunyai ijazah doktor falsafah juga memberi orang itu suatu martabat akademik yang membolehkan mereka mendapat tugas mengajar di institusi pengajian mana-mana yang lebih tinggi.

Berapa banyak kos untuk mengambil PhD dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran?

Program PhD dalam bidang perniagaan, ekonomi dan pentadbiran adalah mahal tetapi oleh kerana pelajar-pelajar yang memohon dan menerima kemasukan ke program kedoktoran mempunyai rekod akademik yang cemerlang, banyak mendapat biasiswa dari universiti mereka atau daripada organisasi dermawan yang berkaitan dengan perniagaan dan kewangan.

Apakah syarat-syarat untuk PhD dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran?

Pelajar hendaklah telah memperoleh sarjana muda 's dan induk ' ijazah sebelum layak untuk program PhD dalam bidang ini.Item umumnya yang diperlukan untuk memohon termasuk surat sokongan daripada pengajar sebelum ini, kenyataan peribadi, markah ujian yang diterima daripada peperiksaan sekolah siswazah dan Kurikulum Vitae terperinci.

Apakah jenis peningkatan kerjaya yang boleh anda harapkan dengan PhD dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran?

Pelajar mendapat ijazah PhD menikmati jumlah terbesar kebebasan dalam hal mendapat pekerjaan. Di samping itu, pemegang PhD sering menerima geran untuk menyiapkan projek penyelidikan bebas jika mereka membangunkan reputasi kerana mempunyai kepakaran dalam bidang ini eksklusif kerja.

Mengapa mengambil PhD dalam talian dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran?

Pendapatan ijazah PhD dalam talian mampu pelajar keupayaan untuk bekerja sebagai pelatih atau pekerja dibayar kerana mereka akan menamatkan pengajian.Program PhD dalam talian juga membolehkan pelajar untuk menimba pengalaman dalam industri perniagaan dan kewangan di samping mengurangkan amaun apa-apa pinjaman pelajar berhutang selepas menamatkan pengajian.

Di mana untuk mengambil PhD dalam Perniagaan, Ekonomi dan Pentadbiran?

&nbsp

Banyak universiti di Eropah, Asia dan Amerika menawarkan program-program PhD dalam bidang perniagaan, ekonomi dan pentadbiran. Dengan globalisasi syarikat antarabangsa mendominasi dunia perniagaan, orang yang mempunyai pengetahuan yang mendalam dalam ketiga-tiga mata pelajaran yang mendapat permintaan tinggi di seluruh dunia.