Keystone logo

2 PhD Program dalam Bahasa Bhs Perancis 2024

Penapis

Penapis

 • PhD
 • Bahasa
 • Bhs Perancis
Bidang pengajian
 • Bahasa (2)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  PhD Program dalam Bahasa Bhs Perancis

  Perancis adalah penyumbang besar kepada banyak bidang profesional, termasuk seni, sains, fesyen, teknologi, falsafah, dan ekonomi. Ini menjadikan ia mungkin bagi pelajar antarabangsa untuk mencari program yang sangat baik untuk PhD Perancis dalam banyak bidang yang berbeza daripada kajian. Pelajar telah disediakan ke Perancis bukan sahaja untuk pendidikan berkualiti, tetapi juga untuk bandar-bandar moden, sejarah yang kaya dan panjang, pemandangan yang indah, dan seni dan budaya.

  Calon PhD Perancis hanya layak jika dia / dia memegang ijazah sarjana. Secara umumnya, ia boleh mengambil masa antara tiga dan lapan tahun untuk menyiapkan PhD Perancis. Kurikulum boleh termasuk kursus mencabar, peperiksaan, dan penyelidikan asal yang luas yang menghasilkan penulisan sebuah disertasi atau tesis calon. Terdapat banyak bidang yang sama pengajian bagi PhD Perancis, sesetengah ialah sains komputer, pertanian, asas dan sains, informatik, bahan-bahan dan sumber semula jadi, neurosciences, dan kemanusiaan digunakan.

  Jika anda berminat untuk program PhD Perancis, kemudian lihat di bawah di universiti-universiti yang menawarkan peluang yang sangat baik!