Keystone logo

1 PhD Program dalam Pengajian Ekonomi Pengauditan 2024

Penapis

Penapis

 • PhD
 • Pengajian Ekonomi
 • Pengauditan
Bidang pengajian
 • Pengajian Ekonomi (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Popular study format

  Popular locations

  PhD Program dalam Pengajian Ekonomi Pengauditan

  A PhD, tahap tertinggi dengan pencapaian akademik dalam kebanyakan bidang, melibatkan kajian sengit selama tiga tahun dan pembangunan tesis. Dengan memilih untuk terus belajar dalam program PhD, anda boleh mendapat manfaat yang besar kepada kerjaya anda.

  Apa yang PhD dalam Auditing? Bidang pengauditan menyediakan pelajar untuk memasuki kerjaya yang tertumpu kepada audit dalaman dan luaran, yang pada dasarnya siasatan mendalam untuk perniagaan. Ia adalah penting bahawa pelajar sudah biasa dengan prinsip-prinsip ekonomi, percukaian, perakaunan, sistem kerajaan, perniagaan, polisi dan sistem maklumat. Ia adalah sangat biasa bagi prinsip-prinsip pengauditan yang akan digunakan dalam bidang insurans.

  Memperoleh PhD yang menyediakan pelajar dengan banyak manfaat kepada kerjaya mereka. Selain graduan yang layak untuk gaji yang lebih tinggi, PhD yang juga membolehkan mereka untuk mencapai kedudukan yang lebih maju. Ia juga membuat ia mungkin untuk melangkau tahun banyak kemajuan perlahan untuk mula bekerja lebih tinggi dengan lebih cepat.

  Kos yang berkaitan dengan memperoleh PhD dalam Auditing berbeza-beza agak sedikit berdasarkan banyak faktor, yang adalah mengapa ia bijak untuk menyelidik banyak program sebelum mendaftar dalam satu. Sebagai tambahan kepada sekolah dan program, negara pengajian juga akan mempengaruhi tuisyen dan yuran.

  Dengan mendapat PhD dalam pengurusan, anda bersedia untuk memasuki mana-mana salah satu daripada banyak jenis kerjaya. kedudukan yang paling mudah adalah seorang juruaudit bagi syarikat insurans. jawatan lain dalam bidang insurans juga mungkin dengan jenis ini pendidikan. Banyak perniagaan mengambil graduan pengauditan untuk berkhidmat sebagai penganalisis kerana siasatan mengesankan dan kemahiran pemikiran kritikal. Latar belakang pengauditan juga boleh membolehkan anda untuk menjadi pencipta dasar atau pendidik.

  Mulakan PhD anda di dalam Pengauditan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.