Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai PhD Program dalam Pengajian Tinggi dalam Glendale, Amerika Syarikat 2023

1 PhD Program dalam Pengajian Tinggi dalam Glendale, Amerika Syarikat 2023

Gambaran keseluruhan

Kedudukan sebagai bandar raya ke-22 terbesar di negeri ini besar California, Glendale dikelilingi oleh nafas mengambil pemandangan seperti Pergunungan verdugo. Daerah sekolah terdiri daripada lebih dari 6 buah sekolah tinggi awam dan swasta yang pelbagai. Terdapat juga sebuah kolej komuniti di sini dan institusi lain yang tidak jauh dari sempadannya.

Terdapat pelbagai program pendidikan yang lebih tinggi untuk dipilih berdasarkan minat dan matlamat anda. Kos pengajian tinggi akan berbeza-beza bergantung kepada institusi pengajian yang dipilih dan program dirancang pengajian anda.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

PhD adalah ijazah doktor falsafah, khusus dipanggil "doktor falsafah " ijazah. Ini adalah mengelirukan kerana pemegang PhD tidak semestinya ahli falsafah (kecuali mereka memperoleh ijazah dalam falsafah!). Yang berkata, penerima PhD dapat melibatkan diri dalam eksperimen pemikiran, sebab tentang masalah dan menyelesaikan masalah dengan cara yang canggih.

Baca lagi

Penapis

 • PhD
 • Amerika Syarikat
 • Pendidikan
 • Pengajian Tinggi
 • Glendale
Bidang pengajian
 • Pendidikan (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Bidang pengajian yang berkaitan