Keystone logo

1 Pembelajaran jarak jauh PhD Program dalam Pengajian Amerika Latin dalam London, United Kingdom untuk 2024

Penapis

Penapis

 • PhD
 • United Kingdom
 • Sains Sosial
 • Pengajian kawasan
 • Pengajian Amerika Latin
 • London
 • Pembelajaran jarak jauh
Bidang pengajian
 • Sains Sosial (1)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Popular study format

  Popular education type

  Pembelajaran jarak jauh PhD Program dalam Pengajian Amerika Latin

  London adalah ibu kota UK, wilayah yang paling ramai penduduk dan di mana kehidupan keluarga diraja. Ia mempunyai kepekatan terbesar pendidikan tinggi di Eropah dengan 412,000 pelajar di 43 universiti.

  Apakah itu Pengajian Amerika Latin?
  Pengajian Amerika Latin merangkumi sejarah, masyarakat, budaya dan politik Amerika Latin.

  Apa yang boleh saya lakukan dengan ijazah dalam Pengajian Amerika Latin?
  Pelajar yang mempunyai ijazah dalam pengajian amerika latin boleh bekerja dalam organisasi pendidikan, kerajaan, perniagaan atau penyelidikan serta entiti bukan untung atau NGO.
  Mengapa belajar kajian Amerika Larin? Amerika Latin adalah wilayah dengan sejarah yang kaya dan kompleks, dengan memahami sejarah negara-negara yang berbeza di Amerika Latin, kita dapat memahami dengan lebih baik masa kini. Selain itu, Amerika Latin ialah wilayah yang semakin penting dari segi politik dan ekonomi, menjadikannya penting untuk memahami budaya dan masyarakat di kawasan itu untuk berinteraksi dengan mereka dengan lebih baik. Mempelajari Pengajian Amerika Latin boleh membantu kami mengembangkan empati dan pemahaman untuk orang yang tinggal di rantau ini, penting untuk pertumbuhan peribadi dan kunci untuk membangunkan hubungan yang membina antara Amerika Latin dan seluruh dunia.

  Ijazah Pengajian Amerika Latin
  Anda boleh belajar ijazah sarjana muda dan sarjana serta doktor falsafah dalam Pengajian Amerika Latin. Sesetengah program memfokuskan pada negara atau wilayah tertentu, sementara yang lain menawarkan gambaran keseluruhan yang lebih umum tentang Amerika Latin. Program biasanya termasuk kerja kursus dalam sejarah, politik, sosiologi, antropologi dan kesusasteraan. Banyak program juga termasuk kursus bahasa, membolehkan pelajar menjadi mahir dalam bahasa Sepanyol atau Portugis.

  UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

  Syarat-syarat untuk program PhD sering melibatkan pelajar setelah sudah memperolehi ijazah Sarjana. Selain itu, tesis atau disertasi terutamanya yang terdiri daripada penyelidikan akademik asal perlu dikemukakan. Di sesetengah negara, kerja-kerja ini mungkin perlu dipertahankan di hadapan panel.

  Pembelajaran dalam talian atau jarak jauh merujuk kepada penggunaan media elektronik dan teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) dalam pendidikan. Dengan pembelajaran dalam talian, seseorang boleh mengakses pendidikan pada bila-bila masa dan dari mana-mana lokasi dengan sambungan internet yang tersedia.