Keystone logo

3 PhD Program dalam Pengajian Amerika Latin 2024

Penapis

Penapis

 • PhD
 • Sains Sosial
 • Pengajian kawasan
 • Pengajian Amerika Latin
Bidang pengajian
 • Sains Sosial (3)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  PhD Program dalam Pengajian Amerika Latin

  PhD ialah doktor bukan perubatan iaitu hasil daripada sekurang-kurangnya enam tahun pengajian pendidikan tinggi. Ia mempunyai yang banyak terlibat dalam penyelidikan dan memuncak dalam disertasi, yang memberikan peluang bagi para pelajar melakukan penyelidikan sengit pada mereka sendiri. Ijazah ini membolehkan pelajar untuk menguasai bidang yang dipilih.

  Apakah yang dimaksudkan dengan PhD dalam Pengajian Amerika Latin? Ijazah ini memberi tumpuan kepada politik, masyarakat dan ekonomi Amerika Latin. Graduan meninggalkan sebagai pakar bersedia untuk menyelidik dan menangani masalah yang dihadapi di negara-negara yang unik. Pelajar digalakkan untuk menukar pengetahuan metodologi dan teori mereka ke dalam penyelesaian yang praktikal, dan mereka pergi ke negara-negara Amerika Latin untuk kerja lapangan yang luas. Banyak universiti yang menawarkan ijazah ini mempunyai perkongsian atau hubungan lain dengan institusi penyelidikan dalam negara pengajian.

  Pelajar yang rindu kepada peluang untuk membuat perbezaan di dunia cemerlang dalam bidang ini.A PhD dalam Pengajian Amerika Latin menyediakan graduan bahasa dan profesional untuk melangkah ke dalam krisis ekonomi yang pelbagai negara-negara ini menghadapi dan membawa perubahan positif.

  Ijazah ini cukup murah, berbanding dengan PhD lain. Untuk maklumat tuisyen dan yuran yang tertentu, ia adalah yang terbaik untuk menghubungi sekolah atau sekolah yang menarik. Harga boleh berbeza dari satu negara ke negara yang akan datang.

  Graduan mempunyai kerjaya yang menarik dan bermakna dalam kementerian dan institusi awam yang lain dan juga organisasi swasta dan amal untuk-keuntungan yang mempunyai hubungan dengan Amerika Latin. Mereka diperlukan untuk tugas mengajar, penyelidikan profesional, hubungan media dan penasihat sebagai diplomatik. Sama ada pelajar ingin terus hidup di negara asal mereka atau bergerak di luar negara, terdapat peluang yang tidak terkira banyaknya menunggu mereka apabila mereka mendapat PhD dalam Pengajian Amerika Latin.

  Sesiapa yang sama ada mahu maklumat tambahan mengenai sekolah-sekolah yang menawarkan ijazah ini atau berminat untuk memohon secara dalam talian boleh menggunakan senarai program mudah di bawah dengan bentuk memimpin. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.