Keystone logo

Penapis

 • PhD
 • Pendidikan
 • Pendidikan Am
Bidang pengajian
 • Pendidikan (9)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  9 PhD Program dalam Pendidikan Am 2024

   PhD Program dalam Pendidikan Am

   PhD adalah ijazah terminal yang ditawarkan oleh universiti. Kelayakan lanjutan ini mempersiapkan para pelajar untuk menjadi pakar dalam bidang pengajian mereka yang dipilih. Graduan sering mengajar di peringkat kolej atau menjadi penyelidik atau pakar profesional.

   Apakah PhD dalam Pendidikan Am? Ijazah ini melibatkan latihan dalam metodologi pembelajaran dan piawaian, walaupun lulusan mungkin pakar dalam tahap atau subjek akademik tertentu. Peserta boleh mengkaji bagaimana program pendidikan berstruktur. Kursus terdiri daripada kepimpinan pendidikan untuk kaedah penyelidikan dan statistik, yang boleh digunakan untuk menilai hasil inisiatif pendidikan.

   PhD dalam Pendidikan Umum menggalakkan kemahiran yang digunakan dalam banyak konteks. Penyelidikan pedagogi mungkin membenarkan peserta menjadi pelajar dan guru yang lebih baik. Graduan dapat memperoleh apresiasi yang lebih tinggi untuk kaedah pembelajaran yang dapat memberi manfaat kepada kehidupan mereka. Program ini juga membolehkan pelajar membaiki kemahiran komunikasi mereka.

   Harga PhD berbeza-beza bergantung pada lokasi dan panjang program dan jumlah pembiayaan yang tersedia. Pelajar perlu menyiasat sama ada program yang mereka gunakan menawarkan apa-apa pampasan melalui pengajaran atau penyelidikan dan mendapatkan biasiswa dan geran tambahan.

   Graduan dengan PhD dalam Pendidikan Am mempunyai banyak fleksibiliti ketika mencari kerja. PhD diperlukan untuk mengajar sebagai profesor di kebanyakan kolej dan universiti. Bergantung pada bidang penyelidikan pelajar, kemahiran mereka mungkin dalam permintaan sebagai perunding untuk sistem sekolah atau organisasi atau institusi pendidikan lain. Pemegang Ijazah boleh menemui kedudukan sebagai kurikulum atau perunding pendidikan atau pakar di mana-mana peringkat dari awal kanak-kanak hingga ke pengajian pasca siswazah.

   Banyak sekolah di seluruh dunia dan program dalam talian menawarkan PHD dalam Pendidikan Umum. Oleh kerana panjang dan intensiti program ini, adalah disyorkan untuk membandingkan pilihan dan faktor sumber dan kos sebelum menerima apa-apa tawaran. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.