Keystone logo

8 PhD Program dalam Norway untuk 2024

Penapis

Penapis

  • PhD
Bidang pengajian
    Bahasa (0)Sains Hayat (0)Pengajian Ekonomi (0)Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)
  • Pengajian Kejuruteraan (1)
  • Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)
  • Pengajian Kemanusiaan (1)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

Popular study format

PhD Program dalam Norway

Norway adalah pilihan utama untuk pelajar dari seluruh dunia untuk pendidikan lepasan ijazah. Norway adalah negara yang mengalu-alukan dan kenyataan-pemikiran yang menarik orang ramai banyak perniagaan, pelancong dan pelajar. Mereka yang memilih PhD dalam Norway boleh menikmati semua bahawa negara ini tawarkan, seperti fjord yang menakjubkan, bandar-bandar yang dinamik, banyak aktiviti-aktiviti luar, dan pemandangan yang indah.

PhD dalam program Norway adalah sangat baik dalam kualiti dengan kemudahan inovatif dan berteknologi tinggi. Pelajar yang mengikuti PhD dalam Norway mengalami kurikulum mencabar yang biasanya termasuk kursus dan penyelidikan, manakala sesetengah mungkin memerlukan pengajaran atau tanggungjawab lain. Graduan PhD dalam program Norway telah menyiapkan satu tesis kedoktoran berdasarkan kajian di kawasan yang khusus, dan harus mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk, pemikiran kritikal bebas, analisis, dan untuk menjalankan penyelidikan yang berkualiti.

Sila lihat melalui PhD dalam program Norway di bawah dan mengambil langkah seterusnya ke arah akademik hari ini dan matlamat profesional anda!