Keystone logo

Penapis

 • PhD
Bidang pengajian
  Bahasa (0)Sains Hayat (0)
 • Pengajian Ekonomi (1)
 • Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)Pengajian Kejuruteraan (0)Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

4 PhD Program dalam Malawi untuk 2024

  Popular degree type

  PhD Program dalam Malawi

  Pelajar dari seluruh dunia telah memilih PhD dalam Malawi. Ia adalah sebuah negara yang indah dengan pemandangan yang menakjubkan dan landskap yang pelbagai. Pelajar yang mengikuti PhD dalam Malawi mendapati penduduk tempatan untuk menjadi sangat ramah dan mesra. Terdapat banyak yang perlu dilakukan untuk menjaga pelajar sibuk dalam masa lapang mereka, seperti menjelajah kampung, taman negara, hiking di gunung-gunung, bersantai di pantai, atau menyelam air tawar.

  A PhD dalam Malawi memerlukan pelajar mempunyai pendidikan yang sesuai, pengalaman, dan syarat-syarat untuk masuk ke dalam program. Pelajar boleh mengharapkan kurikulum mencabar yang merangkumi kerja kursus dan penyelidikan yang besar menyebabkan tesis kedoktoran atau disertasi. Graduan PhD dalam program Malawi mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk memasuki kerjaya dalam bidang akademik, penyelidikan, atau industri di rantau Afrika atau di peringkat global.

  Ketahui lebih lanjut mengenai PhD dalam Malawi dengan menatal melalui program-program di bawah dan anda boleh mencari langkah seterusnya dalam kerjaya akademik dan profesional anda!