Keystone logo

1 PhD Program dalam Kejuruteraan Struktur dalam San Diego, Amerika Syarikat untuk 2024

Penapis

Penapis

  • PhD
  • Amerika Syarikat
  • Pengajian Kejuruteraan
  • Kejuruteraan Awam
  • Kejuruteraan Struktur
Bidang pengajian
  • Pengajian Kejuruteraan (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular study format

PhD Program dalam Kejuruteraan Struktur

San Diego adalah bandar utama wilayah California, yang terletak di pantai Lautan Pasifik. San Diego dianggap sebagai salah satu daripada bandar-bandar yang paling celik dari Amerika Syarikat. Satu kajian menunjukkan bahawa kira-kira 41 peratus daripada individu yang pada atau di atas umur 25 adalah pada pemegang ijazah sarjana muda kurangnya.

Kursus kejuruteraan struktur mengajar pelajar kemahiran yang diperlukan untuk pekerjaan ini. Pelajar mempelajari prinsip di sebalik reka bentuk selamat yang melibatkan pelbagai jenis medium pembinaan yang berpotensi, membantu menyediakan para sarjana untuk kerjaya yang berjaya.

Amerika Syarikat kekal sebagai destinasi paling popular di dunia untuk pelajar antarabangsa. Universiti di AS mendominasi kedudukan dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi pengajian yang menarik. Sistem universiti negeri disubsidi sebahagiannya oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus yang tersebar di seluruh negeri, dengan ratusan ribu pelajar.

Syarat-syarat untuk program PhD sering melibatkan pelajar setelah sudah memperolehi ijazah Sarjana. Selain itu, tesis atau disertasi terutamanya yang terdiri daripada penyelidikan akademik asal perlu dikemukakan. Di sesetengah negara, kerja-kerja ini mungkin perlu dipertahankan di hadapan panel.