Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai PhD Program dalam Kejuruteraan Hidraulik dalam Saint Petersburg, Rusia 2024

1 PhD Program dalam Kejuruteraan Hidraulik dalam Saint Petersburg, Rusia 2024

Gambaran keseluruhan

Bandar St Petersburg terletak di sepanjang Sungai Neva. Ia mempunyai penduduk lebih 5 juta penduduk. Bandar ini mempunyai 716 sekolah awam dan 80 buah sekolah vokasional.

Seorang pelajar kejuruteraan hidraulik boleh mengambil kursus dalam pelbagai bidang saintifik. Kajian ini mungkin termasuk pelbagai kerja kursus daripada kuliah, eksperimen, esei, penyelidikan dan laporan. Pelajar boleh belajar menggunakan kuasa air dengan selamat, cara melindungi alam sekitar dan menyediakan sumber air yang selamat.

Rusia (Rusia: Россия) setakat ini negara terbesar di dunia, yang meliputi lebih daripada satu perlapan daripada kawasan tanah yang didiami Bumi 's. Bekas Jawatankuasa Negeri bagi Pengajian Tinggi di Rusia dibiayai 240 universiti, akademi dan institusi, menjadikan Russia sebuah negara yang kukuh untuk belajar di.

Syarat-syarat untuk program PhD sering melibatkan pelajar setelah sudah memperolehi ijazah Sarjana. Selain itu, tesis atau disertasi terutamanya yang terdiri daripada penyelidikan akademik asal perlu dikemukakan. Di sesetengah negara, kerja-kerja ini mungkin perlu dipertahankan di hadapan panel.

Baca lagi

Penapis

  • PhD
  • Pengajian Kejuruteraan
  • Kejuruteraan Awam
  • Kejuruteraan Hidraulik
Bidang pengajian
  • Pengajian Kejuruteraan (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan