Keystone logo

Penapis

 • PhD
Bidang pengajian
  Bahasa (0)Sains Hayat (0)
 • Pengajian Ekonomi (1)
 • Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)Pengajian Kejuruteraan (0)Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

4 PhD Program dalam Jordan untuk 2024

  Popular degree type

  PhD Program dalam Jordan

  Jordan menarik orang dari seluruh dunia untuk perniagaan, pelancongan, dan kajian dan ia tidak hairanlah mengapa; ia adalah sebuah negara yang menarik. Jordan mempunyai sejarah yang panjang dan kaya dipaparkan di laman arkeologi dan bersejarah di seluruh negara. Rakyat Jordan adalah hangat dan mesra supaya orang-orang yang memilih PhD di Jordan akan disambut dengan tangan terbuka. Terdapat banyak untuk PhD di Jordan pelajar untuk mengalami, seperti bandar-bandar moden dan dinamik, padang pasir, aktiviti laut, makanan yang sangat baik, dan campuran yang menarik orang dan budaya.

  PhD dalam program Jordan adalah bertaraf dunia dengan kemudahan dan teknologi yang inovatif dan berteknologi tinggi. Pelajar boleh mengharapkan program yang ketat yang merangkumi kursus dan penyelidikan yang membawa kepada disertasi yang memberi sumbangan besar kepada bidang pengajian. Graduan pendapatan PhD di Jordan dijangka mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk berfikir secara kritikal, menganalisa, kualiti dijalankan penyelidikan bebas, dan menjadi pemimpin di lapangan.

  Sila lihat di bawah untuk mengetahui tentang peluang anda untuk PhD di Jordan!