Keystone logo

Penapis

 • PhD
 • Sains Sosial
 • Hubungan Antarabangsa
Bidang pengajian
 • Sains Sosial (18)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

18 PhD Program dalam Hubungan Antarabangsa 2024

  PhD Program dalam Hubungan Antarabangsa

  Program PhD Hubungan Antarabangsa adalah antara disiplin dan menekankan kepelbagaian, integriti intelektual, dan analisis kritikal. Program PhD Perhubungan Antarabangsa menyediakan calon untuk kerjaya sebagai guru dan penyelidik di universiti dan institut penyelidikan, serta jawatan dalam kerajaan, swasta, dan sektor awam.

  Program PhD Perhubungan antarabangsa biasanya dibuat berdasarkan gabungan kerja kursus dan penyelidikan teori memeriksa serta keperluan menjalankan penyelidikan kuantitatif dan kualitatif etika. Calon-calon akan belajar topik komunikasi antarabangsa, pembangunan antarabangsa, dasar ekonomi, keamanan dan resolusi konflik, politik global, dan dasar alam sekitar global. Hubungan Antarabangsa PhD darjah memerlukan disertasi berdasarkan penyelidikan calon yang mesti dipertahankan di hadapan panel pakar.

  Untuk mencari PhD Perhubungan Antarabangsa ijazah yang sesuai untuk keperluan dan kepentingan anda, lihat melalui pilihan di bawah untuk program yang ditawarkan di seluruh dunia!