Keystone logo

Penapis

 • PhD
 • Sains Semula Jadi
 • Fizik
 • Fizik Gunaan
Bidang pengajian
 • Sains Semula Jadi (13)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

13 PhD Program dalam Fizik Gunaan 2024

  PhD Program dalam Fizik Gunaan

  PhD adalah ijazah anda boleh mendapat yang melibatkan kerja-kerja akademik yang amat maju. Program ini melibatkan sekurang-kurangnya tiga tahun, tetapi kadang-kadang lebih, penyelidikan bebas mengenai topik yang kreatif dan asli. Ia adalah tahap tertinggi akademik anda boleh mencapai.

  Anda mungkin bertanya kepada diri sendiri, apa yang dikatakan PhD dalam Fizik Gunaan? Ini adalah program yang sangat dihormati iaitu penyelidikan berorientasikan dan kerja-kerja untuk memenuhi keperluan dan kepentingan individu. Kursus anda boleh mengharapkan untuk ambil termasuk topik dalam fizik klasik, mekanik kuantum, unsur-unsur kimia kuantum, fizik keadaan pepejal, mekanik bendalir, fizik plasma, teori elektromagnet dan lain-lain yang tidak terkira banyaknya.

  Mengkaji ini, anda perlu mempunyai rasa ingin tahu yang tidak berkesudahan untuk mengetahui bagaimana ia berfungsi dan kemudian menggunakan pengetahuan anda untuk mengamalkan. Ini adalah berharga untuk memohon kepada kehidupan anda sendiri juga, supaya anda boleh terus untuk mengetahui lebih lanjut tentang dunia anda tinggal di.

  Apabila ia datang kepada kos dan tuisyen, perkara-perkara ini berbeza-beza mengikut berapa lama program ini adalah, apa yang negara anda menghadiri sekolah di dalam dan sekolah mana yang anda pilih. Setiap program adalah berbeza, jadi untuk mendapatkan idea yang lebih baik daripada ini, anda perlu memilih di mana anda akan hadir.

  Matlamat program ini adalah untuk membantu pelajar menilai dan mempertimbangkan banyak peluang penyelidikan mereka sebelum mereka memutuskan untuk pakar dalam kawasan. Sebaik sahaja anda melengkapkan ia, anda boleh menemui peluang-peluang kerjaya yang tersedia untuk anda, seperti sebagai seorang saintis penyelidikan, ruang dan astronomi fizik, ahli fizik kesihatan, kejuruteraan, fizik tenaga, geofizik, dan meteorologi. Anda juga boleh mencari peranan dalam pembuatan, pengajaran, seni bina dan komunikasi.

  Mendapatkan PhD yang boleh membantu anda mendapatkan jawatan yang lebih baik dan mendapat gaji yang lebih tinggi, supaya anda boleh hidup kehidupan yang lebih baik. Anda boleh mendapat ijazah dalam talian atau di dalam kelas dan boleh berbuat demikian di peringkat antarabangsa.Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.