Keystone logo

2 PhD Program dalam Pengajian Profesional Sains Hayat Profesional 2024

Penapis

Penapis

 • PhD
 • Pengajian Profesional
 • Sains Hayat Profesional
Bidang pengajian
 • Pengajian Profesional (2)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Popular study format

  PhD Program dalam Pengajian Profesional Sains Hayat Profesional

  Apa PhD dalam Biologi dan Sains Hayat?

  A PhD dalam Biologi dan Sains Hayat adalah sains program kedoktoran memberi tumpuan kepada kajian organisma hidup, termasuk biologi, ekologi, evolusi dan neurosains.

  Apakah Manfaat Mengambil PhD dalam Biologi dan Sains Hayat?

  Pelajar yang mendapat PhD dalam Biologi dan Sains Hayat akan bersedia untuk jawatan berasaskan penyelidikan dalam bidang ini. Pelajar-pelajar ini juga boleh mengajar topik sains biologi dan kehidupan di peringkat universiti.

  Berapa Banyak Adakah Ia Ambil Kos untuk PhD dalam Biologi dan Sains Hayat?

  Kos untuk mana-mana program kedoktoran akan berbeza-beza bergantung kepada sekolah yang dipilih dan lokasi kajian.

  Apakah syarat-syarat untuk PhD dalam Biologi dan Sains Hayat?

  Program kedoktoran mempunyai pra-syarat yang ketat untuk penerimaan. Untuk program biologi dan sains hayat, pelajar perlu ijazah dan latihan peringkat induk 's dalam bidang subjek untuk menyediakan asas bagi kajian masa depan. Markah ujian atau keperluan purata tahap gred juga boleh membataskan pelajar yang memasuki program-program ini.

  Apa Jenis Peningkatan Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan PhD dalam Biologi dan Sains Hayat?

  A PhD dalam Biologi dan Sains Hayat adalah asas untuk kerjaya sebagai seorang penyelidik saintifik atau pengajar. Doktor-doktor ini berada di barisan hadapan dalam penyelidikan perubatan dan biologi. Mereka adalah pihak berkuasa yang ditubuhkan di dalam bidang ini dan sering menerbitkan penemuan mereka dalam jurnal berprestij.

  Mengapa Mengambil PhD Online di Biologi dan Sains Hayat?

  PhD dalam talian dalam Biologi dan Sains Hayat program membolehkan pelajar mengikuti pengajian di dalam keselesaan rumah mereka sendiri dan pada jadual yang bekerja untuk mereka. Ini menjadikan program yang mudah.

  Di mana untuk mengambil PhD dalam Biologi dan Sains Hayat?

  Oleh kerana ia merupakan satu program yang agak standard, pelajar yang berminat boleh mencari PhD dalam Biologi dan Sains Hayat program di universiti yang mempunyai program PhD. Sering sekolah-sekolah yang memberi tumpuan kepada bidang matematik dan sains dengan kukuh adalah pilihan yang terbaik untuk program ini. Gunakan carian di bawah untuk mencari program yang sesuai dengan keperluan anda.