Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 10 PhD Program dalam Bhs Inggeris 2023/2024

10 PhD Program dalam Bhs Inggeris 2023/2024

Gambaran keseluruhan

A Doktor Falsafah adalah memastikan rasa pelajar boleh mendapatkan. Ia boleh mengambil masa dua tahun atau lebih untuk mendapatkan. program PhD adalah berdasarkan kepada penyelidikan dan bukannya kursus tradisional dan biasanya berakhir dengan disertasi.

Apakah yang dimaksudkan dengan PhD dalam bahasa Inggeris? Program doktor falsafah Inggeris membolehkan pelajar melakukan kajian yang mendalam mengenai bahasa. Pelajar boleh mempunyai peluang untuk pakar dalam dialek tertentu, seperti British atau Amerika. Pengkhususan juga biasanya ditawarkan. Ini mungkin termasuk kesusasteraan, sejarah, media, prestasi atau teknologi. Banyak program boleh memberi tumpuan terutamanya kepada sastera dan bagaimana ia berkembang, berubah dan memberi kesan berbahasa Inggeris budaya sepanjang sejarah. Pelajar mungkin akan mempunyai untuk melengkapkan satu projek penyelidikan atau kajian mendalam dan mengemukakan disertasi untuk melengkapkan program. panjang program berbeza kerana mereka biasanya diketuai oleh pelajar dan jumlah penyelidikan yang dijalankan.

Setelah selesai program, graduan mahir sebagai seorang pakar dalam bahasa Inggeris dan kawasan pilihan beliau pengkhususan. Kemahiran yang dipelajari dalam program termasuk kritikan sastera, pengetahuan budaya dan kemahiran penyelidikan.

Kos program yang berbeza kerana program PhD yang sangat pelajar yang dipimpin. jabatan kewangan A sekolah biasanya boleh menawarkan anggaran kos yang terbaik.

Selepas program PhD, graduan boleh bekerja dalam pelbagai bidang, walaupun ramai memilih untuk pergi ke dalam pengajaran atau penyelidikan. kemungkinan kerjaya lain termasuk bekerja dalam bidang kewartawanan, penerbitan, seni halus dan undang-undang. Para graduan juga boleh bekerja dalam hampir mana-mana industri kerana pengurusan, kepimpinan, penulisan dan komunikasi kemahiran yang dipelajari dalam program doktor falsafah. pilihan kerjaya lain termasuk pembikin filem, pekerja sosial atau penulis.

Jika anda mahu untuk mengkaji dan menyelidik bahasa Inggeris, maka anda mungkin mahu untuk mendapatkan PhD dalam bahasa Inggeris.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lagi

Penapis

  • PhD
  • Bahasa
  • Bhs Inggeris
Bidang pengajian
  • Bahasa (10)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian