Keystone logo

Penapis

 • PhD
 • Amerika Syarikat
Bidang pengajian
  Bahasa (0)Sains Hayat (0)Pengajian Ekonomi (0)Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)Pengajian Kejuruteraan (0)Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)
 • Pengajian Kemanusiaan (1)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

3 PhD Program dalam Glendale, Amerika Syarikat untuk 2024

  Popular degree type

  Popular study format

  PhD Program dalam Glendale, Amerika Syarikat

  Kedudukan sebagai bandar raya ke-22 terbesar di negeri ini besar California, Glendale dikelilingi oleh nafas mengambil pemandangan seperti Pergunungan verdugo. Daerah sekolah terdiri daripada lebih dari 6 buah sekolah tinggi awam dan swasta yang pelbagai. Terdapat juga sebuah kolej komuniti di sini dan institusi lain yang tidak jauh dari sempadannya.

  Amerika Syarikat kekal sebagai destinasi paling popular di dunia untuk pelajar antarabangsa. Universiti di AS mendominasi kedudukan dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi pengajian yang menarik. Sistem universiti negeri disubsidi sebahagiannya oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus yang tersebar di seluruh negeri, dengan ratusan ribu pelajar.

  Syarat-syarat untuk program PhD sering melibatkan pelajar setelah sudah memperolehi ijazah Sarjana. Selain itu, tesis atau disertasi terutamanya yang terdiri daripada penyelidikan akademik asal perlu dikemukakan. Di sesetengah negara, kerja-kerja ini mungkin perlu dipertahankan di hadapan panel.