Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Doctor of Education Program dalam Lima, Peru 2023

1 Doctor of Education Program dalam Lima, Peru 2023

overview

Lima adalah ibu negara Peru dan ia adalah popular kerana menjadi destinasi korporat yang baik. Lima mempunyai perniagaan hotel yang berkembang pesat kerana sebab ini. Menyimpan ini dalam fikiran universiti di Lima seperti Universidad de Lima dan Universidad Nacional Mayor de San Marcos, berdedikasi untuk menyediakan pelajar untuk bersaing dengan baik dalam dunia korporat.

Peru adalah tempat yang baik dan murah untuk memulakan kursus Sepanyol (sekali anda berada di sana), terutama di ibu negara, Lima. Peru merupakan negara ketiga terbesar di Amerika Selatan mempunyai iklim yang pelbagai mempunyai habitat yang berbeza seperti pantai, hutan dan tanah tinggi. Universiti ranking tertinggi adalah Pontificia Universidad Católica del Perú di Lima.

Ijazah Doktor Pendidikan membolehkan para profesional pendidikan untuk melanjutkan pengetahuan mereka dalam bidang pengajian khusus. Graduan boleh disediakan untuk peranan dalam akademik, pentadbiran, atau pembuatan dasar dalam institusi pendidikan atau sivik.

read_more

filters

  • Doctor of Education
fields_of_study
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemahiran Hidup Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study