Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 2 Doctor of Education Program dalam Glendale, Amerika Syarikat 2024

2 Doctor of Education Program dalam Glendale, Amerika Syarikat 2024

Gambaran keseluruhan

Kedudukan sebagai bandar raya ke-22 terbesar di negeri ini besar California, Glendale dikelilingi oleh nafas mengambil pemandangan seperti Pergunungan verdugo. Daerah sekolah terdiri daripada lebih dari 6 buah sekolah tinggi awam dan swasta yang pelbagai. Terdapat juga sebuah kolej komuniti di sini dan institusi lain yang tidak jauh dari sempadannya.

Amerika Syarikat kekal sebagai destinasi paling popular di dunia untuk pelajar antarabangsa. Universiti di AS mendominasi kedudukan dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi pengajian yang menarik. Sistem universiti negeri disubsidi sebahagiannya oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus yang tersebar di seluruh negeri, dengan ratusan ribu pelajar.

Ijazah Doktor Pendidikan membolehkan para profesional pendidikan untuk melanjutkan pengetahuan mereka dalam bidang pengajian khusus. Graduan boleh disediakan untuk peranan dalam akademik, pentadbiran, atau pembuatan dasar dalam institusi pendidikan atau sivik.

Baca lagi

Penapis

  • Doctor of Education
  • Amerika Syarikat
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemahiran Hidup Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan