Keystone logo

1 DBA Program dalam Pengajian Profesional Pentadbiran, Perniagaan dan Ekonomi dalam Sepanyol untuk 2024

Penapis

Penapis

 • DBA
 • Sepanyol
 • Pengajian Profesional
 • Pentadbiran, Perniagaan dan Ekonomi
Bidang pengajian
 • Pengajian Profesional (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  DBA Program dalam Pengajian Profesional Pentadbiran, Perniagaan dan Ekonomi

  Pentadbiran, perniagaan, dan ekonomi memberi asas yang luas dalam memahami dagang. Walaupun pentadbiran adalah lebih tertumpu kepada isu-isu pengurusan, perniagaan mengkaji disiplin yang berbeza yang terlibat seperti pengedaran, perakaunan, pemasaran, sumber manusia dan operasi. Ekonomi adalah kajian tentang faktor yang mendorong perniagaan, seperti bekalan dan permintaan.

  Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

  A Doktor Pentadbiran Perniagaan diperolehi melalui peringkat tinggi dan program akademik berasaskan penyelidikan tertumpu kepada pengetahuan yang diperlukan untuk golongan elit kerjaya akademik atau perundingan. Program sering terdiri daripada Teori Perniagaan, Reka Bentuk Penyelidikan dan kursus Pembangunan Profesional sebagai tambahan kepada kajian bebas.