Keystone logo
Jerman

Universiti Terbaik untuk PHD Program dalam Jerman 2023

Bilangan institusi: 244
  • Potsdam, Jerman

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Augsburg, Jerman

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riedlingen, Jerman

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Potsdam, Jerman
  • Berlin, Jerman

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kraków, Poland
  • Freiberg, Jerman
  • + 1 lebih

  EIT RawMaterials Academy - RaVeN menawarkan pelajar peluang unik untuk belajar dalam persekitaran yang dinamik, memfokuskan pada cabaran kehidupan sebenar. Dianugerahkan oleh EIT (Institut Inovasi dan Teknologi Eropah), sebuah badan Kesatuan Eropah, Label EIT ialah sijil kualiti yang diberikan hanya kepada program pendidikan cemerlang di peringkat sarjana dan kedoktoran.

  • Berlin, Jerman

  Institut BIMM ialah sebuah komuniti. Di sinilah tempat orang kreatif berada. Dengan pengalaman 40 tahun dalam menyampaikan pendidikan merentasi sektor kreatif, kami tahu di mana dan bagaimana untuk membuka pintu kepada masa depan anda. Program ijazah kami merangkumi dunia muzik, filem dan lakonan, dan menyediakan anda untuk kerjaya yang berjaya dan mampan dalam industri kreatif. Dengan kursus yang disampaikan dalam bahasa Inggeris dan pelajar dari seluruh dunia, kami menyediakan anda untuk industri antarabangsa. Pensyarah terkenal kami adalah tokoh industri yang aktif dan bermegah dengan banyak pengalaman yang menyumbang kepada pengajian akademik anda. Di samping kuliah dan tutorial anda, kami menyediakan pelbagai kelas induk dengan gergasi industri - supaya anda dapat mendengar terus daripada orang yang paling anda kagumi. Anda akan mendapat akses kepada kemudahan standard industri, sambungan profesional yang tidak terkira banyaknya dan peluang pengalaman kerja yang tiada tandingan di organisasi dan syarikat kreatif yang paling menarik di Jerman. Dengan Berlin sebagai rumah kami, anda belajar di tengah-tengah hab kreatif paling penting di Jerman dengan peluang untuk bekerjasama merentasi dunia filem, muzik dan teater.

  • Oldenburg, Jerman

  Sementara itu, Jabatan Sains Pengkomputeran di Universiti Oldenburg melihat kembali lebih daripada 35 tahun pendidikan dalam semua bidang komputer dan sains pengkomputeran. Penyelidikan tenaga Oldenburg yang terkenal di peringkat antarabangsa - bukan sahaja dalam bidang informatika tenaga - mempunyai sejarah lebih daripada 30 tahun, yang dicirikan oleh pertukaran antara disiplin dengan lokasi universiti lain di Lower Saxony, Jerman, dan luar negara serta pelbagai pusat saintifik. Kerja dalam bidang subjek "Sistem Tenaga Pintar" di Universiti Oldenburg adalah antara kumpulan teratas.

  • Oldenburg, Jerman
  • Stavanger, Norway

  Sarjana Eropah dalam Migrasi dan Hubungan Antara Budaya (EMMIR) ialah Kursus Sarjana Erasmus Mundus Afrika-Eropah-Asia pertama dalam kajian migrasi dan dikendalikan bersama oleh tiga rakan Afrika, empat Eropah dan dua Asia, difasilitasi oleh rangkaian rakan kongsi bersekutu yang lebih luas. . EMMIR ialah program pengajian unik yang memfokuskan pada migrasi melalui pendekatan antara budaya, melengkapkan pelajar dengan kemahiran teori dan metodologi yang mendalam dalam kajian migrasi dan menggalakkan mereka menjalankan kerja lapangan terutamanya dalam konteks Afrika, Asia dan Eropah. Ia direka bentuk sebagai program sarjana dua tahun pelbagai disiplin (120 ECTS) yang menangani isu kontemporari penting dalam bidang pengajian yang masih muncul.

  • Reutlingen, Jerman

  Dalam persekitaran pembelajaran antarabangsa, kami mendidik pemimpin masa depan yang akan membentuk ekonomi dan masyarakat global kami secara bertanggungjawab. ESB Business School adalah sebahagian daripada Universiti Reutlingen yang dibiayai kerajaan dan telah menetapkan piawaian dalam pendidikan dan latihan pemimpin muda dalam pentadbiran perniagaan antarabangsa dan kejuruteraan perniagaan selama empat puluh tahun. Berhampiran dengan Stuttgart, ESB Business School terletak di rantau yang makmur yang menempatkan ramai pemain global contohnya, dalam bidang automotif atau kejuruteraan mekanikal.

  • Rotterdam, Belanda
  • Bilbao, Sepanyol
  • + 5 lebih

  Universiti Eropah Bandar Pasca Industri (UNIC) telah ditubuhkan pada 2020 dengan tujuan menawarkan pendidikan inklusif untuk pelajar generasi baharu. Perikatan 10 universiti Eropah yang berpangkalan di bandar pasca industri dan dibiayai oleh Suruhanjaya Eropah, bekerjasama dengan institusi bandar untuk memastikan bahawa isu-isu bandar dimasukkan ke dalam pengajaran dan penyelidikan dengan cara yang boleh diakses dan inklusif untuk semua pelajar. Perikatan itu melancarkan ijazah sarjana bersama pertamanya pada tahun 2023 dan sedang mencari pelajar yang akan memajukan transformasi pasca industri bandar mereka dan menjadi graduan berkemahiran tinggi dalam disiplin saintifik baharu yang bertindak balas terhadap keperluan perubahan ekonomi di Eropah dan sekitar. dunia.

  • Fürth, Jerman

  Kami adalah sebahagian daripada SRH, sebuah syarikat pendidikan dan kesihatan yang telah membimbing orang ramai dalam laluan pendidikan mereka selama lebih 50 tahun. Setiap orang belajar secara berbeza. Oleh itu, tugas kami adalah untuk memberikan sokongan peribadi kepada setiap individu, membolehkan mereka mewujudkan keadaan untuk kehidupan yang berjaya.

  • Poitiers, Perancis
  • Iași, Romania
  • + 5 lebih

  Kampus Universiti Bandar Raya Eropah (EC2U) ialah Perikatan berbilang budaya dan pelbagai bahasa yang terdiri daripada tujuh universiti yang telah lama wujud, diterajui pendidikan dan penyelidikan, terlibat secara tempatan dan global dari empat wilayah Kesatuan Eropah yang pelbagai: Universiti Coimbra, Universiti Iaşi, Universiti Jena, Universiti Pavia, Universiti Poitiers (Penyelaras), Universiti Salamanca dan Universiti Turku. Cita-cita Perikatan adalah untuk membangunkan ruang yang inovatif yang membolehkan mobiliti mengalir secara bebas antara tujuh universiti dan bandar-bandar yang berkaitan.

  • Barcelona, Sepanyol
  • Esch-sur-Alzette, Luxembourg
  • + 6 lebih

  Konsortium Universiti Eropah membangunkan program EUMaster4HPC pan-European baharu dan inovatif yang memfokuskan pada penyelesaian berprestasi tinggi. EUMaster4HPC menghimpunkan pemain utama dalam pendidikan HPC di Eropah untuk melatih generasi akan datang pakar HPC berkemahiran tinggi dan berbakat untuk memacu transformasi digital Eropah. EUMaster4HPC bergantung pada kurikulum dan paradigma pengajaran yang inovatif, kecemerlangan akademik, pakar HPC bertaraf dunia, akses kepada pusat pengkomputeran super, dan sokongan industri yang kukuh.

  • Ulm, Jerman

  Universiti Ulm ialah pusat pembelajaran, pengajaran, penyelidikan dan pemindahan yang terkemuka. Sejak penubuhannya pada tahun 1967 sebagai universiti "di bawah satu bumbung", ia telah berkembang pesat menjadi hab antarabangsa yang meriah untuk inovasi dan pengetahuan.

  • Berlin, Jerman

  FUBiS ialah program akademik intensif Freie Universität Berlin di mana pelajar boleh memperoleh kredit yang boleh dikira dalam ijazah mereka di institusi asal mereka. Sesi FUBiS berlangsung selama 3 hingga 6 minggu dan berlangsung pada musim panas dan musim sejuk.