Keystone logo
Hungary

Universiti Terbaik untuk PHD Program dalam Hungary 2023

Bilangan institusi: 48
  • Kecskemét, Hungary

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Budapest, Hungary

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Miskolc, Hungary
  • Zagreb, Croatia
  • + 2 lebih

  EIT RawMaterials Academy - TIMREX menawarkan pelajar peluang unik untuk belajar dalam persekitaran yang dinamik, memfokuskan kepada cabaran kehidupan sebenar. Dianugerahkan oleh EIT (Institut Inovasi dan Teknologi Eropah), sebuah badan Kesatuan Eropah, Label EIT ialah sijil kualiti yang diberikan hanya kepada program pendidikan cemerlang di peringkat sarjana dan kedoktoran.

  • Budapest, Hungary

  MOME ialah universiti untuk artis, pereka bentuk, pencipta dan inovator yang diilhamkan oleh László Moholy-Nagy yang berusaha untuk menangani cabaran global. Dalam semangat modenisme, László Moholy-Nagy menganjurkan peranan seni dalam membentuk masyarakat dan mengaitkannya dengan inovasi teknologi. Kami memberi tumpuan untuk mengambil pendekatan menyeluruh melalui bimbingan dan mewujudkan ekosistem seni dan reka bentuk yang dipacu nilai di rantau CEE (Eropah Tengah dan Timur).

  • Budapest, Hungary

  Capai matlamat anda, luaskan minda anda, dan berjaya! Belajar perniagaan, pengurusan atau pelancongan di sekolah perniagaan nombor satu Hungary! 78% pelajar kami menerima tawaran kerja sebelum tamat pengajian. Sertai 18,000 pelajar dari 83 negara, dan dapatkan pengalaman terbaik dalam hidup anda!

  • Budapest, Hungary

  Universiti Sains Sukan Hungary ialah salah satu universiti tertua, paling berjaya, dan diiktiraf secara profesional untuk pendidikan dan sains sukan di Eropah Tengah. Kami sangat menghormati dan menghargai warisan kami, mengekalkan tradisi kami dan terus meneroka kaedah inovatif dalam pendidikan dan penyelidikan. Yang terakhir ini memenuhi jangkaan abad ke-21 untuk pendidikan tinggi serta jangkaan pelajar kami terhadap pengetahuan yang kukuh, pendidik berkualiti dan perkhidmatan, bersama-sama dengan pengalaman ekstrakurikuler yang hebat.

  • Nyíregyháza, Hungary

  Universiti Nyíregyháza ialah salah satu institusi cemerlang universiti sains gunaan di negara ini, di mana penyelidikan, pendidikan berkualiti tinggi dan perhatian peribadi digabungkan dengan infrastruktur yang sangat baik.

  • Miskolc, Hungary

  Ditubuhkan pada 1735, sebagai sebuah institut latihan pakar untuk perlombongan dan metalurgi yang menjadi model kepada banyak institut politeknik di dunia, University of Miskolc sentiasa menduduki kedudukan penting dalam penanaman sains, dalam pendidikan dan latihan profesional. Dalam beberapa dekad terakhir abad ke-20, Institusi ini berkembang menjadi sebuah universiti berwarna-warni yang lengkap dengan tiga fakulti teknikal tradisional (Sains Bumi, Sains Bahan, Kejuruteraan Mekanikal dan Informatik) dan fakulti baharu Ekonomi, Undang-undang, Seni dan Kemanusiaan, Penjagaan Kesihatan dan Muzik, juga kursus pendidikan berterusan, atau latihan vokasional peringkat lebih tinggi. Universiti ini mempunyai kira-kira 10,000 pelajar dan hampir 600 kakitangan akademik dibantu oleh bilangan pekerja teknikal dan pentadbiran yang hampir sama.

  • London, United Kingdom
  • Helsinki, Finland
  • + 5 lebih

  Program EIT Digital Summer School terbuka untuk pelajar Sarjana Muda dan Sarjana, profesional muda, dan lain-lain yang ingin mendalami teknologi digital yang sedang muncul, mempelajari cara mengubah teknologi menjadi perniagaan, dan akhirnya melancarkan permulaan teknologi mendalam. Belajar daripada fakulti dan kakitangan universiti rakan kongsi EU kami yang berteknologi tinggi. Dapatkan pengalaman langsung melalui kes syarikat, kerja projek dan kerjasama. Tuisyen dengan harga yang kompetitif. Berseronoklah bertemu dan menjalin rangkaian dengan pelajar yang berfikiran sama dari seluruh dunia!

  • Sopron, Hungary

  Matlamat utama Universiti Sopron adalah untuk meningkatkan lagi keupayaan penyelidikannya dan menggalakkan pengantarabangsaan. Universiti berhasrat untuk menawarkan lebih banyak program pengajian melalui pengajaran bahasa Inggeris.

  • Budapest, Hungary

  Dengan mengambil kira pendahulu undang-undangnya juga, Óbuda University ialah sebuah institusi berusia 140 tahun. Hari ini, ia merupakan pemain utama dalam pendidikan tinggi Hungary dan institusi berorientasikan amalan terkemuka yang menyediakan pendidikan teknikal di Hungary, di mana lebih 12,000 pelajar melanjutkan pelajaran mereka. Pada 1 Januari 2010 Óbuda University telah ditubuhkan sebagai pengganti undang-undang Budapest Tech. Óbuda University dicirikan dengan memupuk tradisi dan memantau kemajuan dan pembangunan. Mulai Ogos 2021, Óbuda University beroperasi dalam keadaan baharu, dalam rangka kerja yang lebih fleksibel. Yayasan Rudolf Kalman untuk Óbuda University melakukan yang terbaik untuk membolehkan Universiti menyediakan kecekapan yang berkualiti dan berdaya saing serta peluang belajar kepada pelajarnya dalam bidang teknikal, IT, sains semula jadi dan ekonomi, dan latihan guru. "Kami menukar idea kepada kejuruteraan." Sebagai universiti berasaskan amalan, ia menawarkan rangkaian penuh program akademik dalam kedua-dua bahasa Hungary dan Inggeris. Program ini merangkumi 4 latihan vokasional pendidikan tinggi, 17 program sarjana muda, 11 program sarjana, 3 program kedoktoran serta pengkhususan dalam pembelajaran sepenuh masa, petang, dan jauh. Pelajar ÓU berpeluang menjalankan penyelidikan asas dan gunaan dalam pelbagai bidang untuk menghadapi cabaran Industri 4.0 dan selaras dengan strategi universiti, yang berasaskan empat tunjang: robotik, informatika kesihatan, kecerdasan buatan dan keselamatan siber, yang menjalin keseluruhan palet kejuruteraan melalui bidang elektrik klasik, kejuruteraan mekanikal, seni bina kepada industri kreatif. Kualiti pendidikan ditunjukkan oleh fakta bahawa Institusi mempunyai sijil kualiti mengikut keperluan standard ISO dan telah memenangi pengiktirafan tertinggi, Anugerah Kualiti Pendidikan Tinggi. Menurut Universiti Emerging Economies, Kedudukan Universiti Times Higher Education Óbuda University berada di kedudukan antara 351-400. pada tahun 2022.

  • Budapest, Hungary

  Dari sekolah yang didirikan pada tahun 1991 sebagai kolej pendidikan tinggi swasta pertama di Eropah Tengah, International Business School telah berkembang menjadi sekolah perniagaan yang benar-benar moden dan dinamik. Kami berbangga dapat bekerjasama dengan sebuah universiti Britain yang berprestij, The University of Buckingham yang dinilai terbaik untuk pekerjaan siswazah dan telah menerajui Tinjauan Pelajar Nasional Britain dalam kepuasan pelajar.

  • Budapest, Hungary

  Wekerle Business School - sebagai institusi pendidikan yang berprestij - menganggap misinya untuk memberikan pendidikan yang cemerlang dalam sistem Bologna. Tujuannya adalah untuk mewujudkan keadaan untuk pendidikan yang meningkatkan perkembangan akademik dan peribadi pelajar dengan menyatukan pengetahuan akademik peringkat tinggi dengan pendidikan praktikal, berdasarkan perkongsian korporat dari luar institusi.

  • Budapest, Hungary
  • Székesfehérvár, Hungary

  Kodolanyi Janos University (KJU) adalah tawaran universiti bukan untung yang diiktiraf negeri, program akademik dalam bidang pelancongan & perhotelan, pengurusan perniagaan, media massa & komunikasi, sains sosial, sejarah, budaya dan pengajian bahasa. Selain program akademik KJU juga menawarkan pelbagai kursus LLP pasca-menengah, untuk pelatih dan pelatih serta semester antarabangsa, kursus musim panas, lawatan sambil belajar, dan program magang.

  • Paris, Perancis
  • Angers, Perancis
  • + 8 lebih

  ESSCA adalah Sekolah Perniagaan tiga mahkota global. Kami adalah pencipta masa depan, memperkasa dan memberi inspirasi kepada pelajar kami yang beretika untuk menyatakan bakat mereka. ESSCA adalah di mana pemimpin yang bertanggungjawab mengembangkan kemahiran berfikir kritis dan kreatif untuk unggul dalam beberapa sektor perniagaan moden yang paling dinamik.