Keystone logo
Ecuador

Universiti Terbaik untuk PHD Program dalam Ecuador 2023

Bilangan institusi: 9
  • Ecuador, Ecuador

  Universidad San Francisco de Quito USFQ ialah Universiti terkemuka di Ecuador, menduduki tempat #1 di Ecuador dan #51 di Amerika Latin oleh QS World University Rankings. Kami adalah komuniti akademik yang aktif yang ingin mendidik dan membangunkan pemimpin yang berfikiran bebas, inovatif dan kreatif. Kami adalah sebuah institusi akademik Seni Liberal, swasta dan bukan untung. USFQ menumpukan pada mendidik, menyelidik dan berkhidmat kepada masyarakat melalui falsafah Seni Liberal, menyepadukan semua pihak berkepentingan dalam masyarakat kita. Lebih daripada 8000 pelajar adalah paksi penting Universidad San Francisco de Quito USFQ, dengan orang dari semua wilayah dan kewarganegaraan Ecuador, bersama pelajar pertukaran antarabangsa. USFQ menawarkan lebih daripada 4000 kursus akademik setahun dan lebih daripada 50 jurusan dalam sistem Seni Liberal.

  • Quito, Ecuador

  Institusi Akademik IMF adalah rujukan antarabangsa dalam latihan pascasiswazah dengan lebih daripada 125,000 pelajar dan 5,000 syarikat dibentuk dalam 20 tahun. Kualiti dan prestij perkhidmatannya disokong oleh entiti seperti The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), The Association of MBAs (AMBA) dan meterai EFQM +500.

  • Monterrey, Mexico
  • Buenavista, Mexico
  • + 35 lebih

  Tecnológico de Monterrey adalah sebuah institusi bebas, bukan keuntungan, swasta yang tidak berkaitan dengan parti politik dan agama. Ia didirikan pada tahun 1943 berkat visi ahli perniagaan Mexico Eugenio Garza Sada. Ia mempunyai 31 kampus dan 21 ibu pejabat dan pejabat perhubungan antarabangsa. Objektifnya adalah untuk melatih pemimpin dengan semangat keusahawanan, akal manusia dan daya saing yang tinggi.

  • Los Vergeles, Ecuador

  State University of Milagro , sesuai dengan komitmen layanan kepada masyarakat Milagro, wilayah, dan negara menunjukkan potensi institusinya, disusun dari fungsi-fungsi dasar Universiti, yang dianggap sebagai intinya. Pengajaran yang difahami sebagai tindakan mendasar dalam pelaksanaan kehidupan akademik disokong oleh pasukan manusia dengan latihan dan panggilan untuk menghadapi cabaran melatih manusia dengan kesedaran kritis dan sosial. Penyelidikan, penjana pengetahuan dan penyelesaian untuk masalah negara, dibuktikan melalui pengembangan projek ilmiah, penerbitan terindeks, makalah nasional dan antarabangsa, dan jurnal ilmiah untuk penyebarannya. Hubungan dengan masyarakat difahami sebagai pemindahan teknologi dan penerapan pengetahuan dalam penyelesaian berkesan terhadap masalah masyarakat.

  • Guayaquil, Ecuador

  Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil didedikasikan untuk memberikan pendidikan yang cemerlang, mempromosikan penyelidikan yang diterapkan formatif, dan mengembangkan pemimpin dalam banyak disiplin ilmu. Bagi pelajar yang ingin menyelidiki struktur bermasalah yang dihadapi negara dan dunia perniagaan, Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil menawarkan pengalaman yang tiada tandingannya melalui bidang penyelidikan kami.

  • Loja, Ecuador

  Universiti Teknikal Swasta Loja ditubuhkan oleh Ecuadorian Marist Association (AME) pada 3 Mei 1971, dan diiktiraf oleh Negeri Ecuador di bawah Keputusan Eksekutif 646, yang diterbitkan dalam daftar rasmi No. 217 pada 5 Mei 1971, ia dibentuk sebagai entiti undang-undang autonomi di bawah perlindungan "Modus Vivendi" yang dirayakan antara Holy See dan Ecuador, dengan mengambil kira norma-norma Gereja dalam organisasi dan pemerintahannya. Mentor dan canselor pertama Universiti adalah saudara Marist Santiago Fernández García dan rektor pertama UTPL adalah jurutera Alejo Valdivieso, yang dilantik sebagai pihak berkuasa utama Universiti pada 3 Oktober 1971. UTPL adalah institusi autonomi , dengan tujuan sosial dan umum yang menyebarkan, mengembangkan penyelidikan dengan kebebasan ilmiah-pentadbiran, dan mengambil bahagian dalam rancangan pembangunan negara. Ini adalah pelopor dalam modaliti pendidikan jarak jauh sejak tahun 1976, membuka kemungkinan untuk mengakses pendidikan tinggi yang berkualiti. Pada tahun 1997, Keuskupan Loja mengalihkan kepada Institut Christ the Redeemer, Missionaries dan Ideological Missionaries kepemimpinan Universiti sehingga mereka dapat memimpinnya dengan sepenuhnya otonomi dan sesuai dengan karisma Idente.

  • Valencia, Sepanyol
  • Barcelona, Sepanyol
  • + 4 lebih

  The VIU adalah sebuah universiti teknologi dengan bilik darjah dalam talian dan pengajaran audiovisual. Melalui skrin komputer dan dari mana-mana sahaja di dunia, / pelajar kelas menerima masa nyata melalui persidangan video interaktif yang menyediakan pakar-pakar antarabangsa yang terbaik.

  • Brattleboro, Amerika Syarikat
  • Washington, DC, Amerika Syarikat
  • + 13 lebih

  SIT Graduate Institute menawarkan program ijazah sarjana, sijil, dan pembangunan profesional berfokus antarabangsa dalam bidang transformasi konflik, pendidikan antarabangsa, pembangunan mampan dan TESOL. Sejak 1964, SIT telah menyediakan profesional untuk berjaya dalam persekitaran antara budaya dan antarabangsa.

  • Guayaquil, Ecuador

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...