Keystone logo
Cyprus

Universiti Terbaik untuk PHD Program dalam Cyprus 2023

Bilangan institusi: 30
  • Nicosia, Cyprus

  University of Cyprus bertujuan untuk memantapkan dirinya sebagai Institusi Penyelidikan Perintis yang mencapai Pengiktirafan Ilmiah Antarabangsa dalam Pengajian Tinggi Eropah, menawarkan Program Kompetitif dan menjadi Pusat Kecemerlangan di Wilayah Euro - Mediterranean yang lebih luas.

  • Egkomi, Cyprus

  Cyprus Maritime Academy (CyMA), sebahagian daripada rangkaian pendidikan Universiti Nicosia - Universiti terbesar di Cyprus - adalah Akademi Maritim pertama di Cyprus yang menawarkan tiga Sijil Kompetensi. CyMA menawarkan Sijil Kekompetenan Pegawai Bertugas Jam Tangan Navigasi (Sains Nautikal), Pegawai Bertugas Jam Tangan Kejuruteraan (Kejuruteraan Marin), dan Pegawai Elektro-teknikal (Teknologi Elektro Marin), semuanya diluluskan oleh Jabatan Perkapalan Saudagar Kementerian Pengangkutan, Komunikasi, dan Kerja Raya.

  • Nicosia, Cyprus

  Intercollege adalah institusi pendidikan tinggi yang berpeluang bebas, coeducational, yang menggabungkan unsur-unsur terbaik dalam pendidikan barat, standard kualiti, dan falsafah antarabangsa dengan penjagaan tulen bagi para pelajarnya. Terletak di Nicosia, Intercollege telah menjadi pusat pendidikan global yang menawarkan pelbagai program pengajian akademik, profesional, dan vokasional.

  • Paphos, Cyprus

  Unit Pembelajaran Jarak Jauh (DLU) di Universiti Neapolis menggunakan teknologi elektronik paling moden untuk platform yang menawarkan pelajar program pengajian siswazah dalam pengkhususan kontemporari. Tujuan DLU adalah untuk menyokong pelajar dan akademik Universiti dalam pendidikan jarak jauh dan jangka pendek. Falsafah asas DLU adalah untuk memastikan kesaksamaan dalam mengakses maklumat dan menghormati keperluan setiap pelajar Universiti kami. Visi kami adalah untuk mewujudkan satu unit yang akan menjadi prototaip dalam pembelajaran jarak jauh untuk semua universiti yang menawarkan program pengajian yang serupa.

  • Ozanköy, Cyprus

  Cyprus Science University berkembang pesat di peringkat antarabangsa, kini menjadi tuan rumah pelajar antarabangsa di Cyprus Utara dari 23 negara dari Asia, Eropah, dan Afrika. Dengan institusi kami dilengkapi dengan makmal teknologi canggih dan kemudahan pengajaran moden, peluang pendidikan tiada duanya. Di sini di Cyprus Science University , kami menawarkan peluang kepada pelajar kami untuk tidak hanya mengembangkan pengetahuan teori mereka tetapi pengalaman praktikal mereka. Semua Pelajar Antarabangsa berhak mendapat biasiswa 50% ketika belajar kursus siswazah di Cyprus Science University .

  • Aglantzia, Cyprus
  • Limassol, Cyprus

  CIIM - Cyprus International Institute of Management adalah sekolah perniagaan antarabangsa yang ditubuhkan pada tahun 1990 oleh sekumpulan pemimpin perniagaan dan sekumpulan akademik terkemuka yang mewakili beberapa sekolah perniagaan terkemuka di dunia. Tujuan kami adalah untuk memanfaatkan guru terbaik dalam pendidikan pengurusan siswazah tanpa mengira lokasi dan menjadikan bakat dan pengalaman mereka tersedia di Cyprus.

  • Larnaca, Cyprus

  Unicaf adalah platform dalam talian terkemuka yang menyediakan pendidikan tinggi yang berpatutan dan berkualiti ke pasaran yang tidak dilayani, bekerjasama dengan universiti terkemuka di UK, AS, Eropah dan Afrika.

  • Famagusta, Cyprus

  Cyprus West University telah ditubuhkan pada 2015 dan terletak di Cyprus Utara. Sebagai institusi pendidikan tinggi, ia melambangkan aspek kontemporari Cyprus yang merupakan pusat sejarah dan budaya Mediterranean.

  • Nicosia, Cyprus

  The Cyprus Institute adalah organisasi penyelidikan antarabangsa yang terletak di Nicosia, ibukota Cyprus. Ia beroperasi di bawah payung Yayasan Penyelidikan dan Pendidikan Siprus, yang dikawal oleh Lembaga Pemegang Amanah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Misinya adalah sebagai pusat sains, teknologi dan inovasi untuk wilayah Timur Tengah dan Timur Tengah yang menangani isu-isu relevan dan kepentingan serantau.

  • Paphos, Cyprus

  Universiti Neapolis di Cyprus adalah sebuah universiti yang masih muda dan dinamis, berkembang pesat yang beroperasi sejak tahun 2010 di tengah-tengah bandar Pafos yang menawan, di pantai barat pulau Cyprus, yang menawarkan program sarjana, siswazah, dan PhD dalam bahasa Yunani dan Inggeris . Mendaftar di Universiti Neapolis di Cyprus membawa pelajar ke persekitaran yang berkualiti tinggi, merangsang, dan menyenangkan. Kelebihan terbesar Neapolis adalah kualiti dan dedikasi fakultinya, yang kebanyakannya berpengalaman mengajar dan membuat penyelidikan di Universiti Eropah dan Amerika. Berdasarkan fakulti seperti itu dan berdasarkan strategi yang bercita-cita tinggi, dengan cepat menjadi salah satu universiti swasta terbaik di Cyprus.

  • Amsterdam, Belanda
  • Famagusta, Cyprus

  Universiti untuk pemimpi dan pelaku. Universiti untuk generasi akan datang, bakat teknologi global. Universiti untuk memulakan masa depan anda.

  • Nicosia, Cyprus

  Philips University adalah institusi dinamik yang menyediakan program pengajian sarjana dan siswazah yang merangsang dan mencabar intelektual. Program-program Universiti Philips seimbang, bermakna, dan membantu pelajar. Fakulti universiti, dengan bukti kecemerlangan pengajaran dan penyelidikan dan komitmen terhadap pembelajaran pelajar, menyampaikan program.

  • Manchester, United Kingdom
  • Budapest, Hungary
  • + 62 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Strovolos, Cyprus

  Cabaran dalam ekonomi global masa kini sangat besar dan sentiasa berkembang. Oleh itu, pelajar yang memperoleh ijazah / sijil pendidikan tinggi dalam perniagaan lebih masuk akal daripada sebelumnya. CBS menawarkan, melalui programnya, pelbagai pengalaman akademik dan bukan akademik untuk melengkapkan pelajar kami dengan kualiti pemimpin moden.

  • Cyprus Online, Cyprus

  Sebagai Universiti awam kedua, yang ditubuhkan pada tahun 2002, Open University Cyprus (OUC) bertujuan untuk mengisi jurang penting dalam sistem pendidikan tinggi Cyprus, yang menawarkan ijazah pembelajaran jarak jauh yang diiktiraf di semua peringkat (sarjana, sarjana dan kedoktoran). Berasaskan keasliannya sebagai satu-satunya Universiti di negara ini yang didedikasikan untuk pendidikan jarak jauh, OUC berkembang dengan cepat dalam kedudukan akademik dan reputasi keseluruhan. Realiti yang mencabar hari ini telah memperluas cakrawala OUC, membantu mendekatkan Cyprus dengan tujuan strategiknya: untuk ditubuhkan sebagai pusat pendidikan dan penyelidikan serantau dan pusat bagi sarjana dan pelajar antarabangsa di lembah Mediterranean Timur.