Keystone logo
Austria

Universiti Terbaik untuk PHD Program dalam Austria 2023

Bilangan institusi: 54
  • Krems an der Donau, Austria

  Pusat Harta Intelek, Media dan Undang-undang Inovasi di Universiti untuk Pendidikan Berterusan Krems menumpukan pada isu-isu berkaitan masyarakat yang timbul daripada kemajuan teknologi yang berterusan, pendigitalan dan perubahan sosial yang berkaitan. Bidang penyelidikan utama ialah undang-undang hak cipta antarabangsa, Eropah dan Austria serta hak harta industri (tanda dagangan, reka bentuk dan paten), undang-undang media, undang-undang perlindungan data, undang-undang persaingan dan bidang keratan rentas undang-undang inovasi. Dengan latar belakang peningkatan pendigitalan dan rangkaian dalam konteks nasional dan antarabangsa, pengetahuan dan pemahaman mendalam tentang harta intelek, media dan undang-undang inovasi adalah kelayakan utama yang penting. Sehubungan itu, Pusat ini menawarkan program universiti khusus untuk pendidikan berterusan yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan praktikal khusus. Program pendidikan berterusan Pusat adalah berdasarkan hasil penyelidikan saintifik dan berorientasikan kepada keperluan kecekapan tinggi amalan berkaitan.

  • 143, Austria

  Dasar awam hari ini berada dalam krisis global, pelbagai peringkat. Melangkah ke arah keamanan yang lebih terjamin, keadilan sosial dan kemampanan alam sekitar - untuk menamakan beberapa sahaja - memerlukan penglibatan yang inovatif dan keusahawanan untuk kebaikan bersama. Membina institusi pelbagai disiplin dan global yang komited kepada nilai masyarakat terbuka dan mewujudkan hubungan yang kukuh dan fleksibel antara penyelidikan dan amalan adalah satu cara untuk bertindak balas terhadap apa yang secara keseluruhannya, kegagalan elit dasar untuk menangani masalah paling mendesak pada zaman kita. . Jabatan Dasar Awam di Universiti Eropah Tengah menawarkan empat ijazah sarjana dalam dasar awam, dan landasan dasar awam program Doktor Falsafah dalam Sains Politik. Program ijazah disesuaikan untuk pelajar dari seluruh dunia yang mencari kerjaya dalam sektor awam, swasta dan bukan untuk keuntungan di peringkat tempatan, kebangsaan, Kesatuan Eropah dan antarabangsa. Penglibatan yang berjaya untuk kebaikan awam di dunia hari ini juga memerlukan perwakilan yang lebih baik dan adil bagi perspektif yang berbeza. Untuk tujuan itu, DPP sangat inklusif, menarik kedua-dua pelajar dan fakulti daripada pelbagai latar belakang dan memanfaatkan pelbagai sumber pengetahuan. Pelajar DPP ialah usahawan sosial dan politik masa depan, dilengkapi untuk membuat sumbangan inovatif ke arah menyelesaikan cabaran dasar awam yang paling penting pada abad ke-21.

  • Linz, Austria

  Pada abad ke-21, yang dicirikan oleh pembangunan yang semakin pesat berkembang, pendidikan dan latihan lanjutan adalah aset yang berharga dan lebih penting daripada sebelumnya. Isu teknologi dan ekonomi yang kompleks serta tanggungjawab yang besar terhadap alam sekitar memberikan syarikat dan pengurus mereka dengan keputusan yang dibuat berdasarkan pengalaman, pengetahuan dan kecekapan. Oleh itu, pembelajaran sepanjang hayat dan kelayakan profesional selanjutnya adalah penting. Adalah menjadi tugas penyedia latihan untuk menyediakan infrastruktur untuk peluang latihan selanjutnya. KMU Akademie & Management AG, yang diasaskan pada tahun 2006, menyedari tanggungjawab ini sejak awal. Bagaimanapun, dia juga menyedari bahawa pekerja yang ingin belajar sambilan menghadapi cabaran besar: mengimbangi kerja, keluarga dan pengajian. Dengan mengambil kira keperluan ini, mereka yang bertanggungjawab di KMU Akademie membangunkan konsep pembelajaran jarak jauh yang bebas daripada masa dan tempat. Sejak 2011, KMU Akademie , dengan kerjasama Universiti Middlesex, telah menawarkan kursus dalam talian sambilan yang memenuhi keperluan ini dengan tepat.

  • Graz, Austria

  Badan pelajar kami terdiri daripada pakar akademik masa depan dan kakitangan pengurusan untuk industri. Semua Program Ijazah kami memberi tumpuan kepada bidang teras kejayaan keusahawanan. Lapan program Sarjana Muda dan enam Sarjana dalam perniagaan dan teknologi disusun mengikut masa supaya serasi dengan pekerjaan sepenuh masa. Di samping itu, pelajar boleh memulakan program ijazah Sarjana Muda tambahan pekerjaan secara langsung selepas menamatkan sekolah menengah sebagai persediaan untuk memulakan kerjaya mereka lebih awal.

  • Koper, Slovenia
  • Salzburg, Austria
  • + 4 lebih

  Alma Mater Europaea ialah institusi pengajian tinggi bebas yang mengkhusus dalam penyediaan pendidikan berfokuskan kerjaya dalam bidang pengajian yang kurang kerjaya. Program pengajian kami adalah relevan, terkini, antara disiplin dan interaktif.

  • Palaiseau, Perancis
  • Vienna, Austria
  • + 1 lebih

  EIT Manufacturing (EITM) Master School adalah sebahagian daripada EIT Manufacturing, sebuah persatuan Eropah, Universiti, dan pusat penyelidikan terkemuka yang berkaitan dengan sektor pembuatan, dengan tujuan meningkatkan pembuatan Eropah untuk menjadi kompetitif dan berkelanjutan di seluruh dunia untuk masyarakat. Dengan menyatukan tiga sisi 'segitiga pengetahuan': perniagaan (syarikat besar dan PKS), institusi pendidikan, dan pusat penyelidikan, EITM ingin meningkatkan kerjasama dan integrasi antara pendidikan, perniagaan, dan penyelidikan.

  • Palaiseau, Perancis
  • 143, Austria

  EIT Manufacturing adalah sebuah persatuan Eropah terkemuka Universiti, industri dan pusat penyelidikan yang berkaitan dengan sektor pembuatan, dengan tujuan untuk meningkatkan pembuatan Eropah untuk menjadi kompetitif dan berkelanjutan di seluruh dunia untuk masyarakat. Dengan menyatukan tiga sisi 'segitiga pengetahuan': perniagaan (syarikat besar dan PKS), institusi pendidikan dan pusat penyelidikan, EITM ingin meningkatkan kerjasama dan integrasi antara pendidikan, perniagaan dan penyelidikan. EIT Manufacturing menawarkan program pendidikan tinggi yang unik dan sangat baik, dengan minda antarabangsa dan inklusi, untuk menamatkan generasi Inovator dan Usahawan Pembuatan seterusnya.

  • Rovereto, Itali
  • Trento, Itali
  • + 2 lebih

  Universiti Trento diasaskan pada tahun 1962 dan sentiasa bertujuan untuk membina pakatan dan kecekapan timbal balik dengan institusi dan organisasi Itali dan asing. Pada tahun 1982, Universiti (sehingga kemudian swasta) menjadi awam, dengan undang-undang yang menjamin kerajaan sendiri.

  • Saint Pölten, Austria

  Dengan lebih daripada 3,700 pelajar, Universiti Sains Gunaan St. Pölten ialah pemain utama dalam sektor pendidikan tinggi Austria dan salah satu majikan terpenting di rantau ini. Universiti kami membezakan dirinya melalui program pengajian yang berorientasikan masa depan dan semakin meningkat, kerjasama antara disiplin yang kukuh dan fokus penyelidikannya.

  • Vienna, Austria

  Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) adalah pusat kecemerlangan kewangan. Terletak di Vienna (Austria), ia ditubuhkan oleh Institut Pengajian Lanjutan (IHS), University of Vienna, dan WU (Vienna University of Economics and Business). Ketiga institusi ini bergabung, dan kepakaran mereka, untuk mewujudkan hub di Vienna yang bertujuan untuk menghasilkan penyelidikan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan menyediakan pendidikan PhD yang kompetitif.

  • Espoo, Finland
  • Delft, Belanda
  • + 11 lebih

  EIT RawMaterials Academy - SUMA menawarkan pelajar peluang unik untuk belajar dalam persekitaran yang dinamik, memfokuskan pada cabaran kehidupan sebenar. Dianugerahkan oleh EIT (Institut Inovasi dan Teknologi Eropah), sebuah badan Kesatuan Eropah, Label EIT ialah sijil kualiti yang diberikan hanya kepada program pendidikan cemerlang di peringkat sarjana dan kedoktoran.

  • Espoo, Finland
  • Stolberg (Rhineland), Jerman
  • + 14 lebih

  EIT RawMaterials Academy - SINReM menawarkan pelajar peluang unik untuk belajar dalam persekitaran yang dinamik, memfokuskan kepada cabaran kehidupan sebenar. Dianugerahkan oleh EIT (Institut Inovasi dan Teknologi Eropah), sebuah badan Kesatuan Eropah, Label EIT ialah sijil kualiti yang diberikan hanya kepada program pendidikan cemerlang di peringkat sarjana dan kedoktoran.

  • Espoo, Finland
  • Stolberg (Rhineland), Jerman
  • + 14 lebih

  EIT RawMaterials Academy - EMerald menawarkan pelajar peluang unik untuk belajar dalam persekitaran yang dinamik, memfokuskan pada cabaran kehidupan sebenar. Dianugerahkan oleh EIT (Institut Inovasi dan Teknologi Eropah), sebuah badan Kesatuan Eropah, Label EIT ialah sijil kualiti yang diberikan hanya kepada program pendidikan cemerlang di peringkat sarjana dan kedoktoran.

  • Espoo, Finland
  • Stolberg (Rhineland), Jerman
  • + 14 lebih

  EIT RawMaterials Academy - AMIS menawarkan pelajar peluang unik untuk belajar dalam persekitaran yang dinamik, memfokuskan pada cabaran kehidupan sebenar. Dianugerahkan oleh EIT (Institut Inovasi dan Teknologi Eropah), sebuah badan Kesatuan Eropah, Label EIT ialah sijil kualiti yang diberikan hanya kepada program pendidikan cemerlang di peringkat sarjana dan kedoktoran.

  • Eisenstadt, Austria

  Akademi Komunikasi ePembelajaran, yang berpangkalan di Austria, menawarkan ijazah Sarjana pembelajaran jarak jauh yang inovatif dalam bidang pemasaran, pengurusan dan komunikasi yang pelajar boleh belajar dari rumah dengan kerjasama Universiti Sains Gunaan Burgenland dan syarikat latihannya Institut Pengurusan Austria.