Keystone logo

1 PHD Program dalam Pendidikan Penyelidikan Pendidikan Amalan Pendidikan dalam Lima, Peru untuk 2024

Penapis

Penapis

  • Pendidikan
  • Penyelidikan Pendidikan
  • Amalan Pendidikan
Bidang pengajian
  • Pendidikan (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

Popular study format

PHD Program dalam Pendidikan Penyelidikan Pendidikan Amalan Pendidikan

Lima adalah ibu negara Peru dan ia adalah popular kerana menjadi destinasi korporat yang baik. Lima mempunyai perniagaan hotel yang berkembang pesat kerana sebab ini. Menyimpan ini dalam fikiran universiti di Lima seperti Universidad de Lima dan Universidad Nacional Mayor de San Marcos, berdedikasi untuk menyediakan pelajar untuk bersaing dengan baik dalam dunia korporat.

Bagi pelajar yang ingin belajar kemahiran tambahan untuk bekerja sebagai guru, terdapat program latihan pendidikan yang tersedia. Jenis program ini membolehkan para pendidik masa depan bekerja bersama para profesional pengajar untuk belajar bagaimana untuk berjaya dalam suasana bilik darjah.

Peru adalah tempat yang baik dan murah untuk memulakan kursus Sepanyol (sekali anda berada di sana), terutama di ibu negara, Lima. Peru merupakan negara ketiga terbesar di Amerika Selatan mempunyai iklim yang pelbagai mempunyai habitat yang berbeza seperti pantai, hutan dan tanah tinggi. Universiti ranking tertinggi adalah Pontificia Universidad Católica del Perú di Lima.