Ph.D .: C reate knowledge.

Kami percaya kerjasama penyelidikan antara pelajar dan fakulti adalah kritikal dalam pendidikan ulama baru. Ia melalui penyelidikan kolaboratif, anda akan belajar bagaimana mengubah soalan teori abstrak ke dalam projek yang boleh dilaksanakan dalam jurnal utama.

F rom dekan bersekutu

Selamat datang. Saya sangat gembira anda menimbangkan PhD. Program Perniagaan, yang ditawarkan oleh Sekolah Siswazah Laney dan disampaikan oleh Goizueta Business School . Memohon kepada program doktoral adalah langkah pertama dalam melakukan kehidupan anda kepada penemuan dan penyebaran pengetahuan.

Goizueta adalah antara program perniagaan terbaik di negara ini. Kami mempunyai program sarjana dan siswazah yang berpangkat di peringkat 25 negara, dan graduan program doktor kami memegang jawatan fakulti di sekolah perniagaan utama. Kami mempunyai sumber-sumber dari Universiti Emory, sebuah institusi penyelidikan bertaraf dunia yang utama.

Kami mencari pemohon dengan kepintaran yang tinggi, etika kerja yang kuat, dan keinginan untuk kerjaya akademik di sekolah perniagaan terbaik di dunia. Program kedoktoran kami sangat selektif, membolehkan kita membina komuniti ulama yang rapat dan persekitaran yang menggalakkan interaksi ilmiah di kalangan pelajar dan fakulti.

Semasa mengkaji permohonan anda, fakulti kami memihak kepada calon dengan persediaan akademik yang ketat, surat cadangan yang kuat, dan Kenyataan Tujuan yang menunjukkan rasa ingin tahu, semangat, dan komitmen intelektual. Kami juga mengambil kira kepentingan penyelidikan pemohon dengan bakat dan harapan fakulti kami.

Tahniah untuk memulakan perjalanan yang menarik ini. Saya menanti permohonan anda.

Kathryn Kadous

Schaefer mempengerusikan profesor perakaunan

Akademik

L mendapat yang terbaik.

Daya saing kami diimbangi oleh semangat kerjasama yang sama antara pelajar dan fakulti. Kelas kecil kami memberi ruang kepada kedua-dua pengajar dan mentor, memberikan anda sokongan sepanjang pengalaman akademik keseluruhan. Tetapi ia tidak berakhir di sana. Ijazah anda terus bekerja untuk anda.

Program kami

Dengan kursus doktor yang ditawarkan terutamanya pada musim gugur dan musim bunga, anda juga boleh mengambil kursus musim panas mengikut minat dan ketersediaan anda. Anda akan mengambil lapan kursus setahun selain projek penyelidikan, kolokali, seminar, dan aktiviti akademik yang khusus di kawasan. Aktiviti-aktiviti seperti program Penolong Pelatih dan Peluang Pengajaran (TATTO) kami (urutan intensif yang direka untuk menyediakan anda untuk kekukuhan pengajaran di persekitaran kolej atau universiti) memberi anda alat untuk berjaya dalam persekitaran sekolah perniagaan. Kerana kecemerlangan penyelidikan hanyalah satu bahagian kejayaan, kami memberi penekanan yang sama untuk meningkatkan kemahiran anda di dalam kelas.

 • Kursus kursus doktor dalam bidang sains sosial dan kaedah kuantitatif
 • Seminar mengenai topik penyelidikan tertentu
 • Pengalaman penyelidikan musim panas
 • Program pembangunan mengajar
 • Disertasi diselia oleh jawatankuasa fakulti

Program doktoral kami, yang ditawarkan melalui Sekolah Siswazah Laney, memberi peluang kepada pelajar untuk mengikuti salah satu daripada lima bidang akademik.

Perakaunan

Program Perakaunan mengkaji pengeluaran dan penggunaan maklumat melalui lensa teori yang disesuaikan daripada sains sosial, terutamanya ekonomi dan psikologi, dengan penekanan yang diberikan pada kursus dalam mikroekonomi, ekonomi dan statistik.

Kewangan

Ph.D. Program Kewangan direka untuk menyediakan pelajar dengan latar belakang kursus yang kukuh dalam ekonomi, statistik, dan matematik. Selain kelas, Goizueta mempunyai program seminar dan bengkel yang luas di mana penyelidikan semasa akan dibentangkan.

Sistem

Program kedoktoran dalam Sistem Maklumat

Pemasaran

Program Pemasaran mengimbangi asas kukuh dalam asas pemasaran dengan fleksibiliti untuk menyesuaikan mengikut kepentingan individu. Pelajar akan menjadi sebahagian daripada persekitaran yang merangsang dan menuntut intelektual yang memerlukan penyertaan dalam seminar.

Pertubuhan

Ph.D. Pertubuhan

Tahun akademik

Terdiri dari tiga semester (musim gugur, musim bunga, dan musim panas), kursus doktoral ditawarkan terutamanya pada musim gugur dan musim bunga, tetapi pelajar boleh mengambil kursus musim panas mengikut kepentingan dan keperluan peribadi. Pelajar mengambil lapan kursus setiap tahun dan juga dijangka mengambil bahagian dalam projek penyelidikan, kolokia, dan aktiviti ilmiah lain di kawasan masing-masing.

Pelajar kami berada di kediaman untuk sepanjang tahun akademik dan dijangka berpartisipasi dalam Orientasi pada musim panas sebelum kursus teras utama pertama mereka untuk menyegarkan kemahiran kuantitatif.

Fakulti

Kami percaya bahawa kerjasama penyelidikan secara langsung antara pelajar dan fakulti amat penting dalam pendidikan ulama baru. Penyelidikan bersama membantu pelajar mempelajari bagaimana mengubah soalan teori abstrak ke dalam projek yang boleh diterbitkan dalam jurnal utama. Sama pentingnya, ia adalah melalui penyelidikan kerjasama dengan ahli-ahli yang berpengalaman dalam bidang mereka yang pelajar mempelajari norma dan nilai penyelidikan yang akan membimbing mereka melalui program dan kemudian dalam kerjaya akademik mereka.

Pelajar kami akan mendapati banyak peluang untuk terlibat dalam penyelidikan bersama dengan fakulti di kawasan mereka. Selepas tahun pertama, setiap pelajar akan dikehendaki bekerja sebagai penolong penyelidikan atau pengajar kepada ahli fakulti selama 10 jam seminggu. Setiap usaha dibuat untuk memberi pelajar kepada ahli fakulti dengan minat penyelidikan serupa. Walau bagaimanapun, kami menggalakkan penyelidikan bersama dengan pelbagai ahli fakulti sepanjang latihan doktor. Bekerja dengan beberapa ahli fakulti membantu pelajar mengembangkan identiti ilmiah mereka sendiri, yang penting untuk menjadi pemikir bebas dan kreatif. Kami percaya persekitaran kerjasama menghasilkan kemerdekaan fikiran dan kecekapan penyelidikan yang luar biasa yang menandakan seorang sarjana yang benar-benar berjaya.

T setiap pembantu latihan dan pengajaran ( TATTO )

Akademik sekolah perniagaan yang berjaya mestilah cemerlang bukan sahaja dalam penyelidikan tetapi juga di dalam kelas. Kami mengajar dengan serius di Emory, dan membina kemahiran pelajar dalam pengajaran bilik darjah adalah sebahagian daripada program kedoktoran. The TATTO School of Laney Graduate adalah urutan pembelajaran pendidikan dan tindakan bertingkat yang menyiapkan pelajar doktor untuk kekangan mengajar di persekitaran kolej atau universiti.

 • Kursus lepasan Laney
 • Kursus yang ditawarkan oleh fakulti Goizueta Business School untuk membiasakan anda dengan teknik pedagogi sekolah perniagaan
 • Pembantu Pengajaran, peluang pengajaran yang dikawal dan dipantau dengan teliti
 • Mengajar Associateship, tanggungjawab pengajaran yang lebih besar dalam perkongsian rapat dengan ahli fakulti

Sumber penyelidikan

Goizueta Business School Emory University telah menubuhkan bajet sokongan penyelidikan untuk setiap Ph.D. pelajar untuk digunakan untuk pengumpulan data, buku, perjalanan, dan lain-lain. Dana Penyelidikan Permukaan menawarkan sokongan disertasi tambahan untuk pelajar yang telah berjaya menyelesaikan peperiksaan mereka yang komprehensif.

Perpustakaan Universiti Emory

Pelajar kedoktoran Goizueta mempunyai akses ke sistem perpustakaan Emory yang merupakan antara 25 negara teratas: Lebih 2.8 juta jilid yang terletak di seluruh perpustakaan kampus Emory Akses Maya ke lebih daripada 200 sumber elektronik desktop disiplin Akses ke beratus koleksi pangkalan data penuh teks dan dokumen abstrak, petikan bibliografi, dan data berangka Akses kepada pegangan GETS (konsortium perpustakaan, Universiti Georgia, Emory, Georgia Tech, dan Georgia State University), memperluaskan akses sumber luar sempadan Emory.

Sumber pengkomputeran

Jabatan Perkhidmatan Maklumat Goizueta menawarkan akses kepada beberapa pangkalan data utama, termasuk COMPUSTAT, CRSP, IBES, SDC, dan TFN. Sistem Maklumat

Kerjaya

Sentiasa fokus anda, membawa kejelasan kepada kerjaya anda.

Di mana anda boleh pergi dengan Goizueta Ph.D. Di mana sahaja anda mahu. Graduan kami telah dijemput untuk membentangkan kerja mereka dan temu ramah dengan beberapa sekolah tinggi di seluruh dunia. Mereka telah meninggalkan berpengalaman dan dilengkapi untuk mengambil peranan yang lebih berpengaruh di beberapa penempatan terbaik dalam perniagaan, bersedia untuk mempunyai kesan serta-merta.

Penempatan kerja

Lulusan terkini dari program kami telah dijemput untuk membentangkan kerja dan temu duga mereka di sekolah-sekolah seperti Universiti Chicago, Northwestern, Harvard, Wharton, INSEAD, London Business School, University of Illinois, University of Texas, University of Florida, University of Georgia, Boston College dan Georgetown. Carta di bawah menggariskan di mana graduan kami ditempatkan selepas tamat pengajian dari Program kami.

Kemasukan

S tart membentuk masa depan perniagaan. hari ini.

Pertandingan bermula pada awal Ph.D. program. Dengan hanya 10-15 pelajar yang diterima dari kira-kira 250 aplikasi setiap tahun, tahap persaingan yang sihat ini mendorong pelajar kita dan memaksa mereka menjadi graduan yang cemerlang. Ditawarkan melalui Sekolah Siswazah Laney, program kami memberikan anda peluang untuk meneruskan salah satu bidang akademik berikut: Perakaunan, Kewangan, Sistem Maklumat

 • 27 umur purata
 • 3.3 purata IPK
 • 730 GMAT purata

Keperluan pemohon

 • Ijazah Sarjana Muda: Kami memerlukan ijazah sarjana muda dari universiti atau kolej yang diiktiraf. Ijazah sarjana tidak perlu.
 • Surat syor: Kami memberi berat kepada surat cadangan dari ahli fakulti yang menyerlahkan potensi penyelidikan calon, pencapaian akademik masa lalu, dan komitmen untuk usaha ilmiah.
 • Skor ujian GMAT yang tinggi: Walaupun tidak ada keperluan skor minima, prestasi yang baik ditimbang oleh Jawatankuasa Kemasukan. Pemohon yang berjaya cenderung mempunyai skor keseluruhan dalam persentil ke-90 atau lebih tinggi; skor GMAT purata pengakuan baru-baru ini adalah kira-kira 730.
 • Skor ujian TOEFL yang berjaya: Bermula pada tahun 2011, program kami kini memerlukan skor TOEFL untuk semua pemohon antarabangsa tanpa mengira pengalaman akademik mereka atau umur skor TOEFL mereka. TOEFL menguji tahap Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing. Untuk diterima, pemohon mesti mempunyai skor TOEFL minimum seperti yang disenaraikan di bawah:
Markah minima diterima

Tarikh tutup permohonan: 15 Disember

Sila memohon awal untuk membolehkan kami mencukupi untuk menilai dengan teliti permohonan anda. Oleh kerana proses permohonan boleh mengambil sedikit masa, kami menggalakkan anda memohon seawal mungkin. Wawancara peribadi akan dijalankan dengan calon terpilih sebagai sebahagian daripada proses kemasukan.

F menimba pengajian doktor

Program kedoktoran dirancang untuk menjadi program sepenuh masa, lima tahun. Biasiswa tuisyen dan stipend yang menarik akan diberikan kepada kebanyakan pelajar dalam program ini dalam tempoh empat tahun pertama pengajian mereka, dengan syarat mereka berada dalam kedudukan yang baik dan membuat kemajuan yang memuaskan. Pendanaan kelima tahun juga tersedia untuk pelajar-pelajar yang telah mencapai pencalonan dengan permulaan tahun kelima mereka dan berada dalam kedudukan akademik yang baik.

Pinjaman pelajar

Pejabat Emory of Financial Aid (OFA) membantu pelajar yang layak dengan memohon dan mendapatkan pinjaman pelajar. Antara faktor yang perlu anda pertimbangkan sebelum mendapatkan pinjaman adalah jumlah hutang anda termasuk pinjaman pelajar siswazah, min sama masa untuk ijazah dalam jabatan / program anda, dan anggaran gaji permulaan dalam bidang anda. Tidak ada formula ajaib, tetapi terdapat kalkulator yang boleh dipercayai yang dapat membantu pelajar induk dan doktor membuat keputusan yang tepat mengenai masa dan jumlah pinjaman pelajar.

Sumber dana W ada?

Biasiswa dan pensyarah tuisyen akan diberikan kepada kebanyakan pelajar yang dimasukkan ke dalam program; pelajar domestik juga layak memohon persekutuan universiti dan biasiswa untuk tujuan khusus. Manfaat tahunan akan disediakan untuk empat tahun pertama pengajian, dengan syarat seorang pelajar membuat kemajuan yang memuaskan. Bermula pada tahun kedua, pelajar akan dikehendaki untuk menyediakan 10 jam seminggu penyelidikan atau bantuan pengajaran kepada fakulti yang diberikan.

Sokongan penyelidikan

Sekolah Perniagaan telah menubuhkan bajet sokongan penyelidikan untuk setiap Ph.D. pelajar untuk digunakan untuk pengumpulan data, buku, perjalanan, dan lain-lain. Dana Penyelidikan Permukaan menawarkan sokongan disertasi tambahan untuk pelajar yang telah berjaya menyelesaikan peperiksaan mereka yang komprehensif.

Program diajar dalam:
 • English
Tarikh Akhir Kemaskini Januari 12, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date