Program Penyelidikan Sekolah Doktor Falsafah

Umum

Penerangan Program

Sekolah Doktor Akademi Seni dan Reka Bentuk Eugeniusz Geppert di Wrocław adalah unit seni dan penyelidikan, mendidik orang dengan pencapaian seni yang signifikan dan potensi penyelidikan yang tinggi. Program doktoral berlangsung selama 6 semester dan membolehkan mereka memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang tinggi. Ia adalah persediaan untuk menerima Ph.D. ijazah dalam bidang seni dalam disiplin seni halus dan pemuliharaan seni.

Doktor Falsafah menawarkan program penyelidikan interdisipliner selama 3 tahun (6 semester), dengan kemungkinan untuk belajar di salah satu daripada empat fakulti kami. Ia ditujukan kepada graduan pengajian Ijazah Sarjana yang menunjukkan keupayaan yang luar biasa dan pencapaian seni signifikan. Program ini percuma untuk warga EU dan bukan EU. Akademi menawarkan biasiswa bulanan untuk setiap Ph.D. pelajar.

  • Tempoh: 3 tahun (6 semester)
  • Yuran pengajian: percuma
  • Permulaan tahun akademik: 1 Oktober
  • Hubungi: studyinenglish@asp.wroc.pl

Kelas teori di Sekolah Doktor diajar hanya dalam bahasa Inggeris.

Para Peserta Sekolah akan menerima biasiswa dalam jumlah PLN 2 104 sebulan dalam tempoh pertama pendidikan, dan kemudian dalam jumlah PLN 3 242 setelah mendapatkan penilaian jangka menengah yang positif.

Semua diploma tamat pengajian asing mestilah disertakan dengan apostille Diplomas, transkrip, dan sijil yang dikeluarkan dalam bahasa yang lain daripada bahasa Poland atau bahasa Inggeris harus diterjemahkan ke dalam bahasa Poland oleh penterjemah sworn bahasa Poland.

Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Academy provides instruction at four Faculties: Painting and Sculpture, Ceramics and Glass, Graphics and Media Art, and Interior Architecture and Design, to about 1 000 students. The students can ... Baca lebih lanjut

The Academy provides instruction at four Faculties: Painting and Sculpture, Ceramics and Glass, Graphics and Media Art, and Interior Architecture and Design, to about 1 000 students. The students can select one of the six majors: painting, sculpture, graphics, design, interior architecture and media art on full-time five-year MFA or part-time two-tier BFA and MFA courses. Baca Ringkas