115565_2123.JPG

Tenaga, pengurusan, dan kewangan adalah bidang tumpuan utama penyelidikan dalam program kedoktoran Dalam Sains Teknikal. Program Doktor meliputi semua bidang penyelidikan di bawah Sekolah Teknologi dan Inovasi di University of Vaasa . Program doktoral menghasilkan Doktor Sains dalam Teknologi (D.Sc. (Tech), Doktor Sains dalam Pentadbiran Perniagaan (D.Sc. (Econ) dan Doktor Falsafah (PhD). Matlamat program doktoral adalah untuk melatih tinggi pakar kaliber mampu kerja penyelidikan bebas untuk industri perkhidmatan, kehidupan ekonomi, dunia akademik dan organisasi lain.

Program doktoral menjalankan penyelidikan asas dan penyelidikan yang berorientasikan kerja. Mengaplikasikan kaedah dan alat yang diketahui semasa membangunkan penyelesaian baru untuk masalah yang berkaitan dengan bidang teknologi dan ekonomi adalah unsur utama program. Program ini adalah pelbagai disiplin, meliputi setiap bahagian pembangunan teknologi daripada inovasi teknikal dan penyelesaian baru untuk pembangunan produk. Program ini juga menawarkan pengetahuan saintifik teknologi, asas metodis dan komputasi untuk menyelesaikan masalah dalam bidang sains teknologi dan model matematik dan statistik fenomena ekonomi.

Pengajian dalam program kedoktoran terdiri daripada kajian am, kajian kawasan kajian dan kajian yang menyokong bidang penyelidikan. Bahagian yang paling penting dalam program ini adalah tesis kedoktoran, yang disokong oleh kajian saintifik, kursus sekolah siswazah, dan seminar. Program Doktor dalam Sains Teknikal menawarkan kajian doktoral dalam bidang penyelidikan automasi, tenaga, elektrik, data dan kejuruteraan telekomunikasi serta kejuruteraan industri, matematik ekonomi, statistik, dan matematik.

Penyelidikan dijalankan dalam kumpulan penyelidikan. Projek dijalankan oleh kumpulan penyelidikan dengan kerjasama syarikat perindustrian dan pelbagai universiti dan institusi penyelidikan nasional dan antarabangsa.

Sekolah ini adalah sebahagian daripada Program Doktor Falsafah Tenaga Kejuruteraan Elektrik (DPEEE), Kecekapan Tenaga dan Sistem (EES) dan Teknologi Maklumat (INFORTE.FI) serta Program Doktor Falsafah Finland dalam Stokastik dan Statistik (FGSS) dan program doktoral dari Sekolah Siswazah Logistik dan Pengurusan Rantaian Pembekalan (L

Jabatan Pengurusan Perindustrian Jabatan Kejuruteraan Elektrik dan Automasi, Jabatan Sains Komputer dan Jabatan Matematik dan Statistik bertanggungjawab terhadap kandungan program kedoktoran.

Program doktoral diketuai Professor Seppo Hassi.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh University of Vaasa »

Tarikh Akhir Kemaskini Mei 26, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Price
- Sekolah Siswazah University of Vaasa mengundang permohonan untuk satu (1) beasiswa (24 000 €) untuk pelajar kedoktoran sepenuh masa yang mendaftar di University of Vaasa untuk menulis tesis doktor me
Deadline
Permintaan Maklumat
Okt 31, 2019
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 2020
Tarikh tutup permohonan
Okt 31, 2019
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
Okt 31, 2019
End Date