Pembuatan kejuruteraan melibatkan penyelidikan dan pembangunan sistem, proses, mesin, peralatan dan kelengkapan. Projek kawasan boleh meliputi pelbagai bidang yang berbeza dalam bidang ini, untuk reka bentuk contoh, pembuatan, pemasangan, pengukuran, pengujian dan pemodelan.

PhD ini adalah berdasarkan dalam Fakulti Kejuruteraan. Kerja-kerja penyelidikan di dalam fakulti menjangkau pelbagai aplikasi termasuk perubatan, aeroangkasa dan kejuruteraan automotif, tenaga dan industri pembinaan dan ia termasuk kerja dari kajian yang paling asas sehingga siasatan hampir komersil.

Kursus ini memerlukan 2: 1 atau antarabangsa setara dan / atau sarjana di peringkat merit atau ke atas dalam mata pelajaran berkenaan, dan tahap IELTS 6.0 (5.5 dalam setiap elemen). Ia biasanya selesai dalam tempoh tiga tahun, tetapi juga boleh didapati dalam tempoh empat tahun.

Kemudahan

Fakulti mempunyai kemudahan untuk membuat reka bentuk, pembuatan, pemasangan, pengukuran, pengujian dan pemodelan serta rekod prestasi terbukti dalam menyampaikan penyelidikan berkualiti tinggi, yang membawa kepada banyak paten dan kesan yang tinggi yang ditinjau oleh penerbit.

Dalam fakulti kami menawarkan kemudahan yang luar biasa termasuk enam paksi mesin pemotong jet air; ketepatan mati-tenggelam dan dawai EDM mesin; dua Hermle 5 paksi mesin pengilangan; 2KW, 400W 100W dan serat laser; yang ultra ketepatan Zeiss menyelaras mesin mengukur; yang EnvisionTec Perfactory mesin prototaip pantas; state-of-the-art kereta, motosikal dan kereta api simulator dalam Faktor Manusia Pengangkutan Pembakaran Laboratory dan Kebolehgunaan dan Ergonomik Laboratory.

Sokongan Penyelidikan

Sokongan untuk pelajar penyelidikan pascasiswazah diselaraskan melalui Pejabat Penyelidikan Fakulti. Setiap pelajar PhD akan mempunyai seorang penyelia akademik utama dan sekurang-kurangnya seorang penyelia tambahan. Tetap mesyuarat penyeliaan formal, biasanya sekali sebulan, akan mengambil tempat dengan satu atau kedua-dua penyelia anda.

Kami juga menyediakan penasihat lepasan ijazah akademik dan wakil pelajar PGR yang boleh didapati jika anda mempunyai pertanyaan mengenai prosedur yang berkaitan dengan kajian penyelidikan, bimbang tentang kemajuan anda atau kemudahan yang disediakan. Semua pelajar PhD adalah pelajar di Fakulti Program Latihan Kejuruteraan, ini adalah satu program berstruktur lukisan latihan mengenai rangka kerja luar formal seperti Penyata Kemahiran Bersama, Rangka Kerja Penyelidikan Pembangunan (RDF) dan bimbingan Majlis Penyelidikan.

Majlis Penyelidikan Kejuruteraan dan Sains (EPSRC) telah mengiktiraf program fakulti kami sebagai standard utama sektor pembangunan penyelidikan pasca siswazah dan latihan. Fakulti ini mempunyai hubungan yang sangat baik dengan industri dan akan memastikan anda membangunkan kemahiran yang boleh dipindahkan yang akan memberi manfaat dalam pelbagai kerjaya. Anda juga akan mempunyai akses kepada Program Pembangunan Penyelidik Pusat Pengajian Siswazah ini.

Syarat Kemasukan

  • Syarat kemasukan: 2.1 (atau setaraf antarabangsa) dan / atau tuan pada peringkat merit atau ke atas dalam subjek yang berkaitan
  • IELTS: 6.0 (tidak kurang daripada 5.5 dalam setiap elemen)
Program diajar dalam:
  • English

Lihat 11 lagi program yang ditawarkan oleh The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Okt 2019
Dis 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
4,350 GBP
Bayaran UK / EU £ 4,300; Yuran Antarabangsa: £ 21,060
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Dis 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Feb 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Feb 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jun 2020
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Dis 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Feb 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jun 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date