Pelajar harus membangunkan kecekapan dan kemahiran praktikal dalam menguasai, menafsirkan, memahami, dan melaksanakan prinsip-prinsip Pengurusan Perniagaan, memuncak dalam kerja saintifik yang asli dan asli. Pelajar yang berkelayakan memaparkan kecekapan dalam penerapan metodologi penyelidikan yang berkaitan, dan komunikasi bertulis dan lisan yang betul dalam proses penyelidikan dan penemuan. Tesis ini merupakan sumbangan yang diputuskan kepada pengetahuan tentang wawasan disiplin subjek, yang membolehkan pelajar untuk merenungkan bidang penyelidikan.

Keperluan kemasukan

Seorang pelajar yang memiliki kelayakan Master dalam Pengurusan Perniagaan di NQF Tahap 8 atau 9 boleh memohon kemasukan ke kelayakan ini. Rata-rata 65% mesti diperolehi dalam Kualifikasi Sarjana ini. Dekan Fakulti Pengurusan boleh menolak kemasukan pelajar kepada kelayakan Doktor jika berpendapat bahawa latar belakang akademik pelajar tidak mencukupi untuk kajian yang dicadangkan.

Butiran kenalan

Nama: Prof D Pooe
Tel: 27 (0) 11 559 5057 / Emel: dpooe@uj.ac.za

Pendaftaran dan Tarikh Mula

Pendaftaran bermula pada bulan Januari dan kuliah pada bulan Februari untuk kedua-dua program kerja kursus Sarjana dan Siswazah.

Semua program penyelidikan untuk Sarjana dan PhD boleh mendaftar sepanjang tahun.

Tarikh Akhir: Akademik bermula pada bulan Januari dan berakhir pada bulan Disember. Tenggat waktu program ditentukan oleh tempoh program.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 70 lagi program yang ditawarkan oleh University of Johannesburg »

Tarikh Akhir Kemaskini Og 13, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Feb 2020
Duration
2 - 4 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
3,500 USD
Anggaran tuisyen setiap tahun | Anggaran penginapan: USD 2500 setahun
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Feb 2020
Tarikh tutup permohonan

Feb 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date