Program kedoktoran memerlukan sekeping penyelidikan bebas yang menyumbang sesuatu yang baru kepada teori atau amalan dalam bidang kerja sosial. Program ini membantu anda menjadi pakar dalam aspek sosial tertentu. Kami mempunyai empat penyelia Doktor yang mempunyai pelbagai kepakaran, termasuk kerja sosial klinikal, pembangunan komuniti, penyelidikan pembangunan, ekonomi, pengurusan keganasan berasaskan jantina, kerja sosial pekerjaan, kemiskinan, daya tahan, pembangunan sosial, dasar sosial, keselamatan sosial dan peralihan remaja .

Para penyelia telah mengiktiraf kepakaran dalam kedua-dua metodologi kualitatif dan kuantitatif, dan komited untuk ketat dan kecemerlangan.

Keperluan kemasukan

Bagi membolehkan pelajar masuk ke dalam program ini, mereka mesti mempunyai Ijazah Sarjana dalam Kerja Sosial dan markah purata sekurang-kurangnya 65% untuk Ijazah Sarjana.

Butiran kenalan

Nama: Prof Ndangwa Noyoo
Tel: 011 559 2804 / Email: socialwork@uj.ac.za

Pendaftaran dan Tarikh Mula

Pendaftaran bermula pada bulan Januari dan kuliah pada bulan Februari untuk kedua-dua program kerja kursus Sarjana dan Siswazah.

Semua program penyelidikan untuk Sarjana dan PhD boleh mendaftar sepanjang tahun.

Tarikh Akhir: Akademik bermula pada bulan Januari dan berakhir pada bulan Disember. Tenggat waktu program ditentukan oleh tempoh program.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 70 lagi program yang ditawarkan oleh University of Johannesburg »

Tarikh Akhir Kemaskini Og 13, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Feb 2020
Duration
Sepenuh masa
Price
3,500 USD
Anggaran tuisyen setiap tahun | Anggaran penginapan: USD 2500 setahun
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Feb 2020
Tarikh tutup permohonan

Feb 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date