Kami PhD dalam Bioengineering memberi tumpuan kepada bidang bahan bio dan biomekanik. Ini program antara disiplin memberikan perspektif penyelidikan meluas yang mengacu pada kepakaran fakulti kami dari bidang yang unik.

Kawasan Penekanan Termasuk:

 • Biofizik
 • Tenaga penderiaan jauh cekap
 • Kejuruteraan tumbuhan tiruan
 • endokrinologi alam Sekitar
 • Informatik dan Komputeran
 • menggerakkan otot-suka dan Robotik boleh pakai
 • biobahan novel
 • Penyembuhan luka

Apa Anda Akan Dapat Manfaat Daripada Program kami

Matlamat program ini adalah untuk mendidik industri dan penyelidikan pemimpin masa depan dalam kejuruteraan bio melalui pendekatan integratif dan antara disiplin. Pelajar akan menerima latihan lanjutan dalam penyelidikan melalui kursus fokus dan akan membangunkan kepakaran dalam mengumpul, menganalisis, mentafsir, dan mempersembahkan data pada tahap yang sesuai untuk jawatan dalam penyelidikan dan pembangunan industri atau akademik.

Selepas menamatkan ijazah, pelajar bersedia untuk menjalankan kerjaya dalam industri, organisasi kerajaan, bukan keuntungan, dan universiti.

Hasil pembelajaran

Pelajar akan membina kemahiran dan pengetahuan melalui kerja kursus formal dan projek disertasi asal. Matlamatnya adalah untuk memupuk kebolehan pelajar untuk mengenal pasti dan mensintesis prinsip asas biokejuruteraan dan memohon mereka kepada masalah yang kompleks. NAU graduan Ph.D. dalam Bioengineering akan mencapai hasil pembelajaran berikut:

Pemikiran kritikal: Menunjukkan kebolehan untuk memohon peringkat siswazah kemahiran pemikiran kritikal untuk merumuskan dan menyelesaikan masalah kejuruteraan bio maju di kawasan penekanan (Biomaterials, Biomekanik, Biofizik, Informatik & Computing).

Antara disiplin: Menunjukkan keupayaan untuk mengintegrasikan maklumat, data, teknik, alat, perspektif, konsep, dan / atau teori daripada dua atau lebih disiplin untuk memajukan pemahaman asas atau untuk menyelesaikan masalah yang penyelesaian adalah di luar skop disiplin tunggal atau bidang amalan penyelidikan.

Design Penyelidikan dan Pelaksanaan: Menunjukkan keupayaan untuk secara bebas dan kreatif mereka bentuk dan menjalankan kajian penyelidikan, termasuk sintesis penulisan saintifik dalam bidang kajian, reka bentuk kajian disertasi, dan tafsiran analisis kuantitatif kompleks.

Komunikasi lisan: Menunjukkan kebolehan untuk berkomunikasi dengan berkesan hasil projek penyelidikan yang komprehensif melalui pembentangan lisan.

Komunikasi bertulis: Karang dan melibatkan diri dalam komunikasi bertulis amat berkesan dalam biokejuruteraan; menunjukkan hujah yang jelas dan logik dalam pelbagai komunikasi bertulis, termasuk kertas kerja yang diterbitkan dan cadangan geran.

Kemasukan Syarat

calon yang sangat baik untuk ijazah kedoktoran yang mempunyai Master berdasarkan tesis payah Muda Sains dalam Kejuruteraan Bio, biologi, kejuruteraan mekanikal, atau sains sewajarnya berkaitan. kemasukan terus ke program PhD dari Ijazah Sarjana Muda Sains akan dipertimbangkan berdasarkan kes demi kes untuk pemohon teladan.

penting: Semua pemohon dijangka membuat hubungan (iaitu komunikasi e-mel atau lawatan makmal) dengan ahli-ahli fakulti yang berpotensi di jabatan SEBELUM MEMOHON. Pemohon hanya perlu memohon jika mentor yang bersetuju untuk menyokong pemohon.

Pembiayaan pendidikan Siswazah anda

Pelbagai kemungkinan pembiayaan wujud untuk menyokong pendidikan anda di NAU:

 • skim bantuan Siswazah
 • Skim bantuan pengajaran
 • skim bantuan penyelidikan
 • Skim bantuan Service (di luar jabatan anda)
 • Bercakap dengan fakulti dalam bidang penyelidikan anda sebelum memohon untuk membincangkan ada pengajaran dan penyelidikan skim bantuan.
 • Program Fellowship Presiden
 • Bantuan kewangan
Program diajar dalam:
 • English

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh Northern Arizona University »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Deadline
Permintaan Maklumat
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
Location
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
End Date