PhD dalam Ekonomi dan Pengurusan Perindustrian

Fakulti Hubungan Ekonomi Antarabangsa dan Pengurusan telah dicipta pada tahun 2006. Pada masa ini, terdapat 759 pelajar kursus sepenuh masa dan 2,400 pelajar kursus surat-menyurat di fakulti.

Fakulti ini mempunyai tiga jabatan:

  • Jabatan Logistik
  • Jabatan Ekonomi dan Pengurusan
  • Jabatan Ekonomi dan Kewangan Antarabangsa

Fakulti Hubungan Ekonomi Antarabangsa dan Pengurusan adalah sangat popular di kalangan lepasan sekolah dari Belarus dan dari negara-negara berdekatan. Proses mengajar yang seimbang dan menyeluruh yang dirancang, kurikulum dan kursus yang disampaikan oleh kakitangan akademik yang berkelayakan sangat menambah imej positif Universiti.

Jurusan yang ditawarkan pada program kursus sepenuh masa dan paruh waktu ialah:

Major

Pengurusan

PENGKHUSUSAN

  • Pengurusan Industri
  • Pengurusan kewangan
  • Pengurusan Sumber Manusia

Kelayakan

Pengurus / Ahli Ekonomi

Major

pemasaran

PENGKHUSUSAN

  • Pemasaran industri
  • Pemasaran dalam pelancongan
  • Promosi & pengiklanan

Kelayakan

Marketing Specialist / Economist

Major

Pengurusan Ekonomi dan Syarikat

PENGKHUSUSAN

Pengurusan ekonomi dan perindustrian

Kelayakan

Marketing Specialist / Economist

Major

Kewangan & Kredit

PENGKHUSUSAN

KEWANGAN

Kelayakan

Economist

Major

logistik

PENGKHUSUSAN

logistik

Kelayakan

Logistik / Ahli Ekonomi

Staf akademik fakulti termasuk 56 guru dan pakar-pakar dalam bidang ekonomi antarabangsa dan pengurusan yang berada di pinggir pemotongan penyelidikan akademik menerapkan kaedah up-to-date, teknik canggih dan amalan terbaik pengajaran. pakar asing mengambil bahagian dalam proses pengajaran juga.

Aktiviti penyelidikan pelajar disokong oleh pelbagai masyarakat saintifik dan kumpulan belajar yang menyatukan pelajar mengikut kepentingan profesional mereka: teknologi maklumat dan undang-undang; dasar monetari dan kredit Republik Belarus; kreativiti dalam pengurusan; pembiayaan belanjawan sebagai salah satu dasar anti-krisis yang paling penting bagi kerajaan, dsb. Kelab pelajar dan kumpulan minat juga disatukan oleh aktiviti kreatif: kelab sastera, kelab komedi, kumpulan sukarelawan, kumpulan tarian, kumpulan akhbar fakulti, dan sebagainya.

graduan fakulti yang mendapatkan pengetahuan yang menyeluruh dan kecekapan dalam bidang profesional mereka adalah sangat berdaya saing dalam pasaran buruh dan mempunyai permintaan yang tinggi dalam kedua-dua Republik Belarus dan di luar negara. Graduan fakulti bekerja di syarikat-syarikat utama negara, agensi kerajaan, kementerian, organisasi kesatuan pekerja dan institusi kewangan. Mereka menyampaikan kuliah di institusi pendidikan tinggi; mereka di kepala besar syarikat swasta, syarikat dan organisasi; mereka memimpin pemasaran pakar, pengurus, ahli ekonomi dan akauntan.

Program diajar dalam:
English
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date