Pharmaceutics

Umum

Penerangan Program

Farmaseutik adalah sains multidisiplin yang mengkaji perkembangan, pengeluaran dan pencirian bentuk dos, serta pelupusan dan tindakan ubat-ubatan dalam tubuh.

Kami menawarkan tunjangan kompetitif untuk pelajar yang berkelayakan dan berkomitmen untuk menghasilkan saintis berkualiti tinggi untuk kerjaya dalam bidang farmakokinetik, penyampaian ubat dan pengembangan farmasi.

Sebagai saintis farmasi telah terlibat dalam pengembangan biomaterial baru untuk sistem penyampaian ubat yang canggih, para saintis di bidang ini telah memperluas penyelidikan dengan aplikasi dalam pengembangan alat perubatan dan kejuruteraan tisu.

Tarikh Akhir Kemaskini Jan 2021

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Iowa College of Pharmacy recognizes the power of synergy in raising the level of health care for Iowa, and beyond. We are committed to interdisciplinary and interprofessional collabo ... Baca lebih lanjut

The University of Iowa College of Pharmacy recognizes the power of synergy in raising the level of health care for Iowa, and beyond. We are committed to interdisciplinary and interprofessional collaboration, fostering an environment of teamwork and breakthrough thinking. Baca Ringkas