PhD dalam Pengurusan Kejuruteraan

Umum

Penerangan Program

Pemimpin industri esok mesti mendapat kelayakan mereka hari ini. Mendaftar di Ph.D. Western New England University . dalam Pengurusan Kejuruteraan dan bersedia untuk mengambil tempat anda di bahagian atas organisasi anda.

Dalam program sepenuh masa atau separuh masa ini, anda akan mempelajari kedalaman teknikal dan memperoleh pengetahuan yang luas untuk menjadi penyelidik, pengamal, atau pendidik yang berjaya dalam pengurusan kejuruteraan dan teknologi. Anda akan membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk menjalankan penyelidikan yang ketat dalam bidang yang berkaitan dengan peningkatan, reka bentuk, dan pengurusan projek dan program dalam sistem manusia / teknologi yang rumit, termasuk kejuruteraan, penjagaan kesihatan, perkhidmatan, dan sistem logistik / pengangkutan.

Permohonan akan dikaji secara bergilir selepas 15 Januari. Mata masuk: Musim Gugur, Musim Sejuk, Musim Panas, Musim Panas.

Keperluan Kemasukan

Calon untuk Ph.D. dalam Pengurusan Kejuruteraan hendaklah memiliki ijazah sarjana atau sarjana muda dalam bidang kejuruteraan atau disiplin yang berkait rapat. IPad kumulatif sekurang-kurangnya 3.5 (skala 4.0) diperlukan untuk kemasukan. Skor GRE dari lima tahun yang lalu, dengan skor gabungan lisan dan kuantitatif sekurang-kurangnya 1100 diperlukan untuk dipertimbangkan. GRE carta ujian ujian disemak semula. Calon yang ditetapkan di bawah IPK dan keperluan GRE akan dipertimbangkan berdasarkan kes demi kes. Calon yang bahasa utamanya bukan bahasa Inggeris diperlukan untuk menunjukkan kemahiran bahasa Inggeris. Keperluan kemasukan tambahan termasuk perkara berikut:

1) Bukti penyelesaian kursus kebarangkalian dan statistik dengan gred sekurang-kurangnya suatu "C"

2) Kecekapan dalam sekurang-kurangnya satu bahasa pengaturcaraan berstruktur (C, FORTRAN, Visual BASIC, dan lain-lain)

Keperluan Ijazah

Ph.D. Program ijazah direka untuk kedua-dua pelajar sepenuh masa dan separuh masa. Pelajar sepenuh masa boleh melengkapkan program ini dalam masa tiga hingga lima tahun dan pelajar separuh masa akan dapat menyelesaikan program ini dalam tempoh empat hingga enam tahun. Pelajar yang tidak berjaya melengkapkan Ph.D. program tetapi telah memenuhi syarat untuk ijazah Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Pengurusan akan dianugerahkan gelaran itu apabila keluar dari program.

Calon dengan ijazah sarjana akan menyelesaikan 30 kredit pada tahap 600 dan 700 dan disertasi 27 kredit untuk 57 jumlah kredit.

Calon dengan ijazah sarjana muda akan melengkapkan 60 kredit pada tahap 600 dan 700 dan disertasi 27 kredit untuk 87 jumlah kredit.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students.

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students. Baca Ringkas