PhD dalam Penerbangan

Umum

Penerangan Program

Ph.D. pelajar di bidang sains penerbangan di Saint Louis University menyelesaikan kursus sebelum menjadualkan peperiksaan kelayakan yang memberi tumpuan kepada topik yang berkaitan dengan kursus dan menilai persediaan am untuk penyelidikan siswazah. Apabila berjaya lulus peperiksaan kelayakan, pelajar membangunkan cadangan disertasi di bawah pengawasan seorang mentor penyelidikan. Kemudian pelajar hadir dan mempertahankan cadangan disertasi. Selepas menjalankan penyelidikan dan menulis disertasi, pelajar mempertahankan disertasi dalam forum awam dan kemudian secara peribadi kepada jawatankuasa.

Gambaran Keseluruhan Kurikulum

Pelajar akan bekerjasama dengan penasihat dan Ph.D. jawatankuasa untuk menentukan kursus kursus khusus untuk menyiapkan program. Para pelajar yang memegang ijazah Sarjana Sains yang sesuai mungkin termasuk maksimum 27 kredit dari kredit kursus MS yang berkaitan, tetapi bukan tesis atau kredit projek, dalam 63 kredit yang diperlukan untuk Ph.D. ijazah.

Kerjaya

Graduan dengan Ph.D. dalam sains penerbangan adalah unik untuk menjalankan penyelidikan berkaitan penerbangan di akademik, kerajaan, dan industri.

Hasil pembelajaran

 1. Graduan akan dapat menilai sumbangan kesusasteraan atau sumbangan ilmiah yang relevan dalam bidang pengajian.
 2. Graduan akan dapat menggunakan amalan utama, teori, atau metodologi penyelidikan dalam bidang pengajian.
 3. Graduan akan dapat menggunakan pengetahuan dari bidang pengajian untuk menangani masalah dalam konteks yang lebih luas.
 4. Graduan akan dapat menzahirkan hujah atau penjelasan kepada penonton disiplin atau profesional dan kepada penonton umum, baik dalam bentuk lisan maupun bertulis.
 5. Graduan akan dapat membuktikan integriti ilmiah dan / atau profesional dalam bidang pengajian.Dan Lohmar / Unsplash

Syarat Kemasukan

Kebanyakan pelajar yang mengakui memenuhi kriteria berikut:

 • Skor kuantitatif GRE lebih besar daripada 650 (sistem penggredan lama) atau lebih besar daripada 150 (sistem penggredan baru).
 • IPK Sarjana muda sekurang-kurangnya 3.0.
 • Satu ijazah sarjana muda dalam bidang penerbangan atau bidang yang berkaitan dengan program siswazah yang dikehendaki.

Keperluan Permohonan

 • Borang permohonan dan yuran dalam talian.
 • Transkrip rasmi semua darjah terdahulu.
 • Tiga surat cadangan (lebih baik daripada pengajar baru-baru ini).
 • Skor GRE.
 • Curriculum vitae / résumé.
 • Kenyataan matlamat profesional.

Keperluan untuk Pelajar Antarabangsa

Semua dasar kemasukan dan keperluan untuk pelajar domestik dikenakan kepada pelajar antarabangsa bersama-sama dengan yang berikut:

 • Menunjukkan Kemahiran Bahasa Inggeris.
 • Bukti sokongan kewangan mesti termasuk:
  • Surat sokongan kewangan dari orang atau agensi penaja membiayai masa di Saint Louis University.
  • Surat dari bank penaja yang mengesahkan bahawa dana tersebut tersedia dan akan menjadi untuk tempoh pengajian di Universiti.
 • Rekod akademik, dalam terjemahan bahasa Inggeris, pelajar yang telah menjalankan pengajian di universiti di luar Amerika Syarikat, mesti termasuk kursus yang diambil dan / atau kuliah yang dihadiri, kerja makmal praktikal, gred maksimum dan minimum yang dapat diperolehi, gred yang diperolehi atau hasil semua akhir - pemeriksaan jangka panjang, dan sebarang penghormatan atau ijazah yang diterima. Transkrip WES dan ECE diterima.

Pemohon dan Deadlines

Jabatan ini hanya mengkaji permohonan untuk semester kejatuhan. Untuk dipertimbangkan untuk pendaftaran pada semester musim gugur, pelajar harus mengemukakan bahan permohonan mereka pada 31 Mei.

Diakui pelajar yang ingin dipertimbangkan untuk seorang pembantu mesti mengemukakan permohonan berasingan untuk pertimbangan pertolongan oleh 1 Mac.

Proses Semakan

Sebaik sahaja semua bahan diterima dan aplikasi dalam talian selesai, permohonan itu disemak oleh Pejabat Pendidikan dan Penyelidikan Siswazah Taman Kolej Parks sebelum dihantar ke Jabatan Sains Penerbangan untuk cadangan. Keputusan akhir dibuat oleh pengarah Parks 'program lepasan.

Keputusan kemasukan dibuat berdasarkan latar belakang dan pengalaman pendidikan pelajar. Permohonan disemak apabila selesai, dan keputusan dibuat dalam masa beberapa minggu.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the discipline ... Baca lebih lanjut

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the disciplines we serve. From robots to rockets and everything in between, we’ve developed future-focused programs to address the current and future needs of the profession and society. Baca Ringkas