PhD dalam Pendidikan

Umum

Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

Kedoktoran Ethereal yang Dipercepat dalam Pendidikan

Adakah anda sudah memperoleh Ijazah Sarjana Sains dalam Pendidikan? Sekiranya anda ingin maju ke kerjaya dengan gaji tinggi dalam pendidikan, maka anda perlu mempunyai gelar ini di dalam resume anda. Tetapi itu tidak bermaksud anda harus berhenti di situ.

Sekolah dan syarikat adalah dua majikan profesional pendidikan terbesar. Mereka menerima ribuan permohonan pekerjaan dari pemegang Ijazah Sarjana setiap tahun. Walaupun terdapat banyak pekerjaan besar dalam bidang pendidikan, lebih banyak orang yang melamar pekerjaan ini. Ini juga orang yang mempunyai Ijazah Sarjana.

Sekiranya anda ingin menonjol dari kerumunan pemohon pekerjaan lain, maka anda harus menjadi Doktor Pendidikan. Tidak ada Doktor Pendidikan sebanyak Sarjana Pendidikan. Oleh itu, jika anda datang ke majikan dengan Ijazah Doktor Pendidikan pada resume anda, maka permohonan anda akan menjadi keutamaan.

Apabila anda seorang Doktor Pendidikan, ini bermaksud anda mempunyai tauliah untuk menjalankan sekolah, universiti, atau seluruh daerah sekolah. Sudah tentu, anda perlu memperoleh pengalaman kerja sebagai guru atau guru besar. Tetapi semasa anda menaiki tangga, anda mungkin akan mempunyai peranan sebagai Dekan Universiti atau Pengetua Sekolah suatu hari nanti.

American International Theism University menawarkan program ijazah lanjutan dan dipercepat yang melatih pelajar untuk menjadi Doktor Pendidikan dalam masa 12 bulan. Sekiranya anda sudah memiliki Ijazah Sarjana dalam Pendidikan, maka anda hampir menjelang akhir latihan anda. Tinggalkan sedikit masa lagi, dan anda akan menjadi doktor sebelum anda mengetahuinya.

Semua kursus dan ijazah kami diakreditasi oleh Perkhidmatan Akreditasi untuk Sekolah Antarabangsa, Kolej, dan Universiti. Banyak institusi pendidikan di seluruh dunia biasa dengan organisasi ini. Ijazah Kedoktoran dengan pentauliahan ASIC akan terbukti sangat berharga ketika memohon pekerjaan dalam pendidikan setelah tamat pengajian.

Kursus yang mesti anda lalui merangkumi: Sejarah Pendidikan Amerika, Teori Pembelajaran, Globalisasi & Pendidikan, Teknologi dalam Pendidikan, Asas Pendidikan Jarak Jauh, Kepimpinan Pendidikan, Kaedah Penyelidikan dalam Pendidikan, Sumber Manusia dalam Pendidikan, dan Isu-isu dalam Pendidikan Khas.

Apabila anda menyelesaikan kursus ini, anda akan mempunyai semua alat berharga yang diperlukan untuk mengatasi sebarang kedudukan kepemimpinan dalam pendidikan. Itulah yang ingin dilihat oleh sekolah dan syarikat dalam aplikasi orang. Sekiranya anda dapat membuktikan kepada majikan bahawa anda mempunyai kemahiran ini, maka mereka akan segera mengambil pekerja anda.

American International Theism University adalah salah satu daripada beberapa universiti bertauliah di dunia yang menawarkan program Ijazah Kedoktoran yang berpatutan melalui internet. Bukan hanya itu, tetapi mereka juga mempercepat program ijazah. Ini bermakna jika anda ingin memperoleh Ijazah Kedoktoran dalam 12 bulan dan bukannya 24 bulan, maka anda boleh memperolehnya. Ini hanya memerlukan anda menjadi pelajar dalam talian sepenuh masa di universiti kami.

Kesanggupan adalah faktor pendorong mengapa begitu ramai pelajar memilih untuk melanjutkan pengajian di peringkat Doktor Falsafah di American International Theism University . Kadar tuisyen adalah $ 7,350 untuk keseluruhan program doktor.

Apabila anda menganggap bahawa kebanyakan universiti mengenakan $ 30,000 hingga $ 100,000 untuk ijazah kedoktoran mereka, anda mendapat tawaran sebenar di sini. Bahagian terbaik adalah bahawa gelar kami mendapat pengiktirafan, jadi mereka mempunyai nilai yang sama seperti ijazah kedoktoran lain dari universiti-universiti pricier.

142862_pexels-photo-3762806.jpeg

Kelas yang Diperlukan

 • EDUD 810 - Sejarah Pendidikan Amerika
 • EDUD 870 - Globalisasi & Pendidikan
 • EDUD 895 - Teori Pembelajaran
 • EDUD 920 - Teknologi dalam Pendidikan
 • EDUD 930 - Asas Pendidikan Jarak Jauh
 • EDUD 950 - Kaedah Penyelidikan dalam Pendidikan
 • EDUD 960 - Sumber Manusia dalam Pendidikan
 • EDUD 971 - Isu dalam Pendidikan Khas
 • EDUD 973 - Kepimpinan Pendidikan
 • EDUD 979 - Undang-undang dan Etika Pendidikan
 • EDUD 1000 - Projek / Tesis Siswazah

Maklumat Kursus

AITU menawarkan program pendidikan yang menyediakan pelajar untuk pekerjaan agama sebagai menteri, profesional, atau orang awam dalam kementerian. Program bukan agama kami merangkumi kaunseling, teisme, pendidikan, pentadbiran perniagaan, muzik, seni rupa, komunikasi media, atau pekerjaan sosial.

 • Panjang Ijazah: Hingga 3 tahun
 • Prasyarat: Ijazah Sarjana dalam Pendidikan atau bidang yang berkaitan.
 • Tuisyen: $ 7,350
 • Masa Penyiapan Kursus: 6-15 minggu untuk setiap kursus
Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

AITU offers only educational programs that prepare students for religious vocations as ministers, professionals, or laypersons in ministry, counseling, theism, education, administration, music, fine a ... Baca lebih lanjut

AITU offers only educational programs that prepare students for religious vocations as ministers, professionals, or laypersons in ministry, counseling, theism, education, administration, music, fine arts, media communications, or social work. Baca Ringkas