PhD dalam Hal Ehwal Awam

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Program PhD dalam Hal Ehwal Awam

Sekolah Truman menawarkan kelas kecil, hubungan rapat dengan mentor fakulti, dan peluang untuk mengambil bahagian dalam penyelidikan yang berterusan. Pelajar memperoleh pengalaman akademik yang kaya di jalan untuk berjaya dan memenuhi kerjaya dalam hal ehwal awam. Pada masa pelajar kami lulus, mereka adalah pakar yang terlibat dalam subfield dengan perspektif yang luas.

Sekolah Truman adalah sangat disiplin. Latihan akademik yang pelbagai di fakulti kami memberi peluang kepada pelajar untuk meneroka perspektif teori dan metodologi yang banyak dan pelbagai cara berfikir tentang penyelidikan sains sosial.

Pelajar kedoktoran mengambil kelas dan menjalankan penyelidikan dengan fakulti dari pelbagai disiplin di Sekolah Truman dan di seluruh Universiti Missouri. Tutup kerja dengan fakulti menerusi pembantu penyelidikan dan proses disertasi menggalakkan para pelajar untuk menggunakan perspektif yang berbeza-beza kepada masalah dunia sebenar dan untuk mengembangkan cara-cara novel untuk menangani isu-isu dalam dasar awam dan pentadbiran awam.

Pelajar kedoktoran berkolaborasi dengan fakulti Sekolah Truman yang mewakili kepakaran luas termasuk tadbir urus, undang-undang dan dasar awam; dasar kanak-kanak; dasar pendidikan; dan dasar sosial.

Yuran tuisyen

Lawati laman web kami untuk mengira yuran

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Missouri was founded in 1839 in Columbia as the first public university west of the Mississippi River. Today, with an enrollment of more than 30,000 students, 13,000 full-time employ ... Baca lebih lanjut

The University of Missouri was founded in 1839 in Columbia as the first public university west of the Mississippi River. Today, with an enrollment of more than 30,000 students, 13,000 full-time employees, and 317,000 alumni, Mizzou is an important investment for the state and nation. Baca Ringkas