PhD dalam Bumi dan Sains Envorinmental

Umum

Penerangan Program

Lehigh University EES Graduate Students

Jabatan ini menawarkan MS dan Ph.D. darjah di Bumi dan Sains Alam Sekitar. Ijazah MS adalah berdasarkan tesis. Minat dan program Fakulti berpusat pada sains Bumi, sains alam sekitar, dan ekologi. Peluang penyelidikan merangkumi kajian berorientasikan makmal dan lapangan.

Sorotan Program

 • Fakulti yang kuat dan aktif dalam penyelidikan dalam sains Bumi, sains alam sekitar, dan ekologi.
 • Kegiatan pembangunan profesional tidak dapat dipisahkan dengan Ph.D. program.
 • Pelajar Siswazah mendapat pembiayaan jabatan untuk perjalanan profesional dan kerja lapangan.
 • Peluang pekerjaan dalam industri perundingan sains Bumi, tinjauan geologi negeri dan persekutuan, dan akademik.

Jabatan ini

Jabatan EES menawarkan program siswazah yang berkaitan dengan penyelidikan terkemuka di bidang utama Sains Bumi & Alam Sekitar. Fakulti kami yang diiktiraf di peringkat antarabangsa bekerja rapat dengan pelajar dalam projek penyelidikan mereka dan menawarkan kursus siswazah yang menarik dan mutakhir. Kumpulan perbincangan penyelidikan aktif, makan siang jabatan mingguan, dan seminar, dan simposium penyelidikan siswazah tahunan semuanya memudahkan perbincangan, kolaborasi, dan persekitaran intelektual yang dinamik.

Mengapa memilih Lehigh?

Kami mempunyai program siswazah yang berfokus dan berorientasikan bidang yang dihubungkan dengan penyelidikan terkemuka di negara dalam bidang utama sistem Bumi. Pada masa ini peningkatan fokus pada sains multidisiplin, kami berpendapat bahawa program kami adalah kaedah terbaik untuk anda mendapatkan latihan dan kelayakan siswazah. Fakulti kami yang dibiayai dengan baik dan terhubung cenderung untuk bekerjasama dengan beberapa pelajar pada satu masa dalam penyelidikan mereka, sesuatu yang kekurangan program besar. Kerja siswazah di EES ditandakan dengan:

 • Perhatian yang diperibadikan.
 • Kumpulan penyelidikan yang diberi tumpuan dan dibiayai dengan baik.
 • Suasana intelektual yang pelbagai.
 • Akses mudah ke peralatan canggih.
 • Perhatian terhadap perkembangan kerjaya.
 • Peluang bagus untuk pekerjaan setelah anda menamatkan pengajian.

Sama ada untuk menghadiri sekolah siswazah, apa yang harus dipelajari, dan ke mana harus pergi adalah soalan penting. Anda harus membuat keputusan dengan teliti dan menyesuaikan pilihan anda dengan keperluan, tujuan, dan minat anda. Anda benar-benar mempunyai banyak pilihan yang tersedia untuk anda, dan mereka nampaknya luar biasa, tetapi berita baiknya ialah anda mungkin dapat mencari program yang sesuai. Semasa anda melihat melalui laman web ini, anda akan melihat bahawa kami mempunyai beberapa penyelidikan yang sangat menarik di banyak bidang ekologi, sains alam sekitar, dan geologi, dan kami menawarkan kedua-dua Ph.D. ijazah serta MS berdasarkan tesis yang ketat. Sekiranya itu baik, pertimbangkan untuk bergabung dengan kami untuk kerja siswazah anda!

Ijazah yang Kami Tawarkan

EES menawarkan kedua-dua MS dan Ph.D. darjah di Bumi dan Sains Alam Sekitar. Di bawah payung sistem Bumi yang luas, pelajar melakukan penyelidikan asas dalam banyak subdisiplin ekologi, sains alam sekitar, biogeokimia, geologi, geokimia, dan geofizik. MS memerlukan sekurang-kurangnya 24 jam kredit kursus, total 30 kredit, dan tesis yang kami harapkan berkualiti. Ph.D. memerlukan jam kredit tambahan (bergantung pada tahap kemasukan anda), dan tentu saja disertasi, di jalan yang terdapat dua peperiksaan yang dirancang untuk menilai, masing-masing, keseluruhan latihan anda (ujian kelayakan), dan kepakaran khusus anda yang berkaitan dengan disertasi anda cadangan (pembelaan cadangan).

Kemasukan

Kemasukan Dibuka: Musim Gugur / Musim Bunga

Tarikh Akhir Kejatuhan Semakan Permohonan: 1 Januari

Tarikh Akhir Musim Semak Permohonan: 1 November

Maklumat perhubungan

Robert Booth, Pengarah Siswazah
E-mel: rkb205@lehigh.edu
Nombor Telefon: 610-758-6580

Syarat Kemasukan

 • 2 Surat Syor Diperlukan.
 • Markah ujian am GRE Diperlukan.

Pemohon Antarabangsa

Pemohon Antarabangsa diminta untuk menunjukkan kemahiran berbahasa Inggeris sama dengan yang diperlukan oleh pelajar yang mencari ijazah. Semua pemohon antarabangsa yang bahasa ibunya bukan bahasa Inggeris mesti mengambil ujian TOEFL dan menghantar markah.

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time facult ... Baca lebih lanjut

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time faculty and 90 professional staff, we are comparable in size and offer the intimacy of a liberal arts college, yet benefit from the resources of a research university. Our faculty are accomplished scholars, artists, and writers, recognized nationally and internationally as leaders in their fields, who share a commitment to the integration of teaching and scholarship into innovative, dynamic curricula set in an intellectually stimulating environment. Baca Ringkas