Tujuan dari Ph.D. dalam Sains Komputer adalah untuk menyediakan pelajar-pelajar yang berkelayakan dengan pemahaman yang mendalam dan pengetahuan terintegrasi teori lanjutan yang sesuai dalam bidang pengkhususan. A Ph.D. dalam Sains Komputer adalah kajian penyelidikan berasaskan sains tulen yang memerlukan calon untuk menunjukkan keupayaan penyelidikan peringkat tinggi dan membuat sumbangan akademik yang penting dan asli di sempadan disiplin pengkhususan.

PhD dalam Sains Komputer menuntut tahap pengetahuan sains khusus intelektual, teori dan praktikal yang sangat tinggi dan pemahaman mengenai masalah yang berkaitan dengan bidang pengajian dan penerapan kaedah dan teknik percubaan lanjutan untuk penyelidikan moden, serta asas saintifik dan nilai akademik dalam menghasilkan, memproses, menafsirkan dan menyampaikan data penyelidikan secara lisan dan dalam bentuk bertulis.

Peraturan Am untuk Doktor boleh digunakan. Di samping itu, keputusan minimum sebanyak 65% diperlukan untuk Ijazah Sarjana sebelumnya.

Pendaftaran dan Tarikh Mula

Pendaftaran bermula pada bulan Januari dan kuliah pada bulan Februari untuk kedua-dua program kerja kursus Sarjana dan Siswazah.

Semua program penyelidikan untuk Sarjana dan PhD boleh mendaftar sepanjang tahun.

Tarikh Akhir: Akademik bermula pada bulan Januari dan berakhir pada bulan Disember. Tenggat waktu program ditentukan oleh tempoh program.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 70 lagi program yang ditawarkan oleh University of Johannesburg »

Tarikh Akhir Kemaskini Og 13, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Feb 2020
Duration
3 - 6 
Sepenuh masa
Price
3,500 USD
Anggaran tuisyen setiap tahun | Anggaran penginapan: USD 2500 setahun
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Feb 2020
Tarikh tutup permohonan

Feb 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date