Ph.D. dalam Pengurusan Keselamatan Siber

Umum

Penerangan Program

Doktor Falsafah (Ph.D.) dalam Pengurusan Keselamatan Siber di Kolej Pengkomputeran dan Kejuruteraan Nova Southeastern University memerlukan sekurang-kurangnya 67 kredit. Format uniknya menggabungkan arahan tradisional dan dalam talian untuk memberi para profesional peluang untuk meneruskan pengajian siswazah sambil terus bekerja dalam jawatan mereka sekarang. Program kedoktoran siswazah pengurusan cybersecurity adalah program penyelidikan komprehensif, pelbagai disiplin, yang menyediakan graduan untuk jawatan penting dalam akademik, di agensi persekutuan, negeri dan kerajaan tempatan, serta dalam perniagaan dan industri. Kurikulum menggabungkan kedua-dua kursus keselamatan intensif teknikal dan pengurusan yang berorientasikan pengurusan untuk menyediakan pendekatan yang komprehensif untuk mengkaji pengurusan keselamatan maklumat / keselamatan siber. Setiap pelajar mestilah menyelesaikan tujuh kursus teras, dua kursus penyelidikan doktoral dan disertasi penyelidikan doktoral.

Format Program

Kolej ini menawarkan Ph.D. program dengan campuran di kampus dan aktiviti dalam talian. Sesi tatap muka, di kampus diadakan sekali dari Rabu hingga Jumaat di Kampus Fort Lauderdale / Davie. Pelajar dikehendaki menghadiri sesi kelas mereka yang dijadualkan. Di antara sesi, pelajar bekerja dalam tugasan dan penyelidikan kursus dan mengambil bahagian dalam aktiviti dalam talian yang memudahkan interaksi kerap dengan fakulti dan pelajar lain.

126778_126721_masters-home.jpg

Hasil pembelajaran

Seorang siswazah dengan Ph.D. dalam Pengurusan Keselamatan Siber akan mempunyai keupayaan untuk:

 1. memperoleh pengetahuan lanjutan dan pemahaman yang lebih mendalam tentang bidang keselamatan siber;
 2. berkomunikasi secara profesional dan beretika mengenai isu penyelidikan pengurusan siber;
 3. mengenal pasti, menganalisis, dan mensintesis kesusasteraan ilmiah yang berkaitan dengan keselamatan maklumat / keselamatan siber; dan
 4. menjana pengetahuan baru melalui penyelidikan / biasiswa dan menyebarkan pengetahuan itu kepada orang lain dengan menunjukkan kemahiran teknikal dan intelektual yang diperlukan untuk menghasilkan dokumen bertulis yang memberikan sumbangan asli kepada bidang keselamatan maklumat / pengurusan keselamatan siber.

Kemasukan

Ph.D. dalam Pengurusan Keselamatan Siber direka untuk individu yang mempunyai pengalaman dalam keselamatan maklumat. Pemohon yang berjaya akan memiliki ijazah sarjana dalam pengurusan keselamatan siber (atau gelar yang berkait rapat) dengan beberapa kursus dalam asas keselamatan maklumat. Di samping itu, pelajar harus mempunyai pengalaman profesional dalam keselamatan maklumat dan mempunyai potensi penyelidikan yang kuat dalam bidang keselamatan maklumat.

Kemasukan adalah kompetitif; Oleh itu, pemohon yang memenuhi syarat minimum tidak mendapat pengesahan. Tiada formula, pengukuran atau pemarkahan, kolej secara kualitatif dan kuantitatif menilai pemohon dan membuat pilihan berdasarkan prestasi, kelayakan peribadi, dan bukti potensi untuk berjaya. Kami berusaha untuk mengenal pasti pelajar masa depan dengan pandangan profesional yang luar biasa. Proses kemasukan kami mengambil kira kedua-dua pencapaian profesional dan akademik anda. Keputusan kemasukan dibuat secara bergulung.

Keperluan kemasukan

 1. Ijazah sarjana yang memperolehi IPK sekurang-kurangnya 3.25 dari institusi yang diiktiraf di peringkat serantau dan dengan majoriti yang sesuai. (lihat keperluan kemasukan khusus program di bawah program individu).
 2. Permohonan dalam talian dan tidak boleh dikembalikan $ 50.
 3. Esei.
 4. Transkrip rasmi tertutup dari setiap institusi yang pernah hadir.
 5. Tiga surat cadangan dari tiga orang yang biasa dengan keupayaan akademik dan / atau profesional anda dan dapat menilai kemampuan intelektual, kematangan, dan motivasi anda. Cadangan daripada profesor anda lebih disukai. Cadangan tidak boleh diterima sekiranya mereka dari ahli keluarga, rakan, mereka yang tidak berpengalaman dalam bidang penyelidikan berasaskan penyelidikan, atau daripada mereka yang tidak dapat menilai potensi akademik anda untuk berjaya dalam program yang anda gunakan. Surat cadangan diminta dan dihantar secara elektronik selepas anda menyerahkan permohonan dalam talian anda.
 6. Resume / curriculum vitae (CV) yang memberikan maklumat singkat tentang latar belakang akademik dan pengalaman profesional anda.
 7. Kemahiran dalam bahasa Inggeris. (Pelajar Ph.D dijangka menulis banyak kertas dan disertasi Kesilapan tatabahasa, kesilapan ejaan, dan tulisan yang tidak menyatakan idea dengan jelas akan menjejaskan gred pelajar dan menyelesaikan gelarnya. Fakulti tidak akan memberikan pemulihan membantu kesilapan tatabahasa atau masalah penulisan lain. Pemohon yang tidak dapat menulis dengan betul dan jelas digesa untuk mendapatkan bantuan pemulihan sebelum memohon kepada mana-mana program kolej.)

Kolej ini boleh meminta dokumentasi tambahan untuk menyokong permohonan itu. Di samping itu, pemohon boleh mengemukakan skor ujian piawaian atau sebarang dokumentasi tambahan untuk menguatkan permohonan mereka.

Kurikulum

Program ini memerlukan sekurang-kurangnya 67 jam kredit. Setiap pelajar mesti melengkapkan tujuh kursus teras, sekurang-kurangnya dua kursus penyelidikan doktoral, dan disertasi penyelidikan doktoral. Penyenaraian kursus, penyelidikan, dan disertasi disenaraikan di bawah:

Kursus Teras (lima kredit setiap satu)

 • Seminar Penyelidikan ISEC 700 dalam Pengurusan Keselamatan Siber
 • ISEC 740 Analisis dan Rekabentuk Sistem Selamat
 • ISEC 750 Perlindungan Maklumat
 • ISEC 765 Pengurusan Risiko Keselamatan Maklumat
 • Privasi Maklumat ISEC 775
 • RESD 700 Kaedah Penyelidikan
 • Pilih salah satu kursus di bawah:
  • DISS 720 Interaksi Manusia Komputer
  • Pengurusan Maklumat DISS 735

Penyelidikan dan Penyertaan Disertasi

Setiap pelajar dikehendaki melengkapkan dua kursus penyelidikan kedoktoran, ISEC 885. Kursus ini akan diambil pada akhir kursus kursus pelajar. Kursus-kursus kajian yang diarahkan ini akan membolehkan pelajar, dengan sokongan penasihat fakulti, untuk mengenal pasti topik penyelidikan yang berdaya maju dan menjalankan penyelidikan awal yang akan membawa kepada pencalonan rasmi untuk pelajar.

 • ISEC 885: Penyelidikan Doktor dalam Jaminan Maklumat (4 kredit setiap satu)

Pelajar mesti melengkapkan 24 kredit pendaftaran disertasi, tiga pendaftaran ISEC 901. Pelajar yang tidak menyelesaikan disertasi dalam 24 kredit akan mendaftarkan ISEC 920 Disertasi Melanjutkan sehingga disertasi selesai.

 • ISEC 901 Disertasi Doktor (8 kredit)
 • ISEC 920 Disertasi yang berterusan (4 kredit)
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

NSU's College of Computing and Engineering supports niche specializations and enjoys a stellar national reputation.

NSU's College of Computing and Engineering supports niche specializations and enjoys a stellar national reputation. Baca Ringkas