Ph.D. dalam Kejuruteraan Mekanikal, Mekanik Gunaan

Program pengajian kedoktoran program Mekanik Gunaan difokuskan pada projek sains dan penyelidikan bebas dalam bidang mekanik. Tujuannya adalah untuk melahirkan graduan yang berpendidikan tinggi dan kreatif yang mampu mengambil bahagian dalam aplikasi ilmiah, penyelidikan dan profesional undang-undang mekanik dalam kejuruteraan mekanikal. Untuk berjaya dalam penyelesaian tugas dalam bidang mekanik kejuruteraan, Ph.D. calon melanjutkan dan memperluas pengetahuan mereka mengenai matematik, fizik (mekanik) dan sains gunaan dalam asas teori disiplin pengajian.117788_TUL_studentcar.jpg

Para siswazah dapat secara bebas menggunakan kemahiran yang dikuasai dan tahap pengetahuan teoritis yang tinggi yang diberikan dalam kuliah dan diperolehi melalui kaedah pembelajaran moden untuk menyelesaikan masalah tertentu di dalam bidang mekanik kejuruteraan terpilih, mekanik badan yang tegar dan lentur, mekanik cecair dan termodinamik . Lebih jauh lagi, mereka sudah biasa dengan kaedah penyelidikan dalam bidang mekanik yang digunakan dan mampu menilai analisis, penilaian dan sintesis kritis, dengan itu dapat membincangkan hasil penyelidikan mereka dan memperluas jumlah pengetahuan terkini dengan nilai profesional menerbitkan dan berkongsi dengan ahli profesional profesional yang lain di negara mereka dan di luar negara.

Setelah tamat program pengajian, graduan akan berjaya dalam kedudukan ahli pasukan penyelidikan dalam bidang penyelidikan teoretikal dan penerapan atau sebagai pakar dalam pasukan pusat pembangunan perindustrian dan institusi penyelidikan utama yang memberi tumpuan kepada sesuatu bidang tertentu. Oleh kerana pengetahuan dan pendekatan profesional yang mendalam mereka, mereka juga akan berjaya dalam konteks yang lebih luas sebagai pensyarah institusi pendidikan tinggi.117789_promotionabroad.jpg

Škoda Auto Ph.D. Program

Ph.D. calon di TUL layak memohon penyertaan dalam Škoda Auto Ph.D. program atau mereka boleh menulis tesis mereka mengenai topik yang ditawarkan oleh syarikat.

Fakta Utama

 • FAKULTI: Fakulti Kejuruteraan Mekanikal
 • BAHASA ARAHAN: Bahasa Inggeris
 • KELAYAKAN:
  • Pendidikan tertiari yang diiktiraf (ijazah Sarjana) seperti yang ditetapkan oleh Akta No 49/2009, Coll. (tidak perlu pemohon dari Slovakia, Poland, Hungary, Jerman, dan Slovenia).
  • Peperiksaan masuk / temuduga
 • DURATION: 4 tahun
 • YEAR FEE / ACADEMIC: USD 2000
 • YURAN PERMOHONAN: CZK 2000 / USD 100
 • APLIKASI DEADLINE: 31 Januari, 31 Ogos
Program diajar dalam:
 • English

Lihat 8 lagi program yang ditawarkan oleh Technical University of Liberec »

Tarikh Akhir Kemaskini Julai 8, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
2,000 USD
TAHUN / TAHUN AKADEMIK
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date