Ph.D. dalam Kejuruteraan Tekstil, Teknik Tekstil dan Kejuruteraan Bahan

Graduan dari Ph.D. program disediakan dengan pengetahuan mendalam dalam pengkhususan mereka, yang membolehkan kerja kreatif dan saintifik. Mereka akan membangunkan kemahiran berkomunikasi dan mereka dapat dengan jelas menyatakan idea dan pendapat mereka. Mereka sudah biasa dengan metodologi memproses maklumat. Mereka dapat mencari pekerjaan dalam semua profesi cabang yang dikaji, terutama dalam bidang penyelidikan dan pendidikan. Mereka agak boleh menyesuaikan diri dengan menuntut kedudukan pekerjaan dalam bidang lain serta dalam penyelidikan interdisipliner. Mereka mampu mengembangkan lagi kelayakan bebas, mereka boleh menyelesaikan masalah teknologi atau kejuruteraan rumit.117764_textileclass.jpg

Fakta Utama

 • FAKULTI: Fakulti Kejuruteraan Tekstil
 • BAHASA ARAHAN: Bahasa Inggeris
 • KELAYAKAN:
  • Pendidikan tertiari yang diiktiraf (ijazah Sarjana) seperti yang ditetapkan oleh Akta No 49/2009, Coll. (tidak perlu pemohon dari Slovakia, Poland, Hungary, Jerman, dan Slovenia).
  • Pintu masuk peperiksaan
 • DURATION: 4 tahun
 • YEAR FEE / ACADEMIC: USD 2000
 • YURAN PERMOHONAN: CZK 2000 / USD 100
 • PERMOHONAN PERUNDANGAN: 15 Februari 2019 (untuk tahun akademik 2019/20)

117763_ScreenShot2019-07-03at11.15.33AM.png

Testimoni Pelajar

Jika ada tempat yang bagus untuk belajar sambil bersenang-senang, TUL akan menjadi !!! Profesor yang hebat, makmal canggih dan pengurusan sokongan !!! Peluang indah untuk bekerjasama dengan pasukan kolej pelbagai negara. Institusi ini menggabungkan penyelidikan dan panduan yang mencabar untuk memperkasakan pelajar untuk merealisasikan potensi mereka sepenuhnya. Kehidupan universiti menarik; penyelidikan-intuitif; mengkaji secara intelektual-merangsang dan pengalaman-ganjaran emosi. Ini adalah tempat terbaik untuk memberi tumpuan kepada penyelidikan sambil menikmati keindahan alam semulajadi. Saya telah membuat kawan dari setiap bahagian dunia juga. PhD. di TUL adalah perkara terbaik yang pernah berlaku kepada kerjaya saya.

Mohanapriya Venkataraman, M.Tech., MFTech, PhD.

Dari India - kini bekerja di universiti kami

Program diajar dalam:
 • English

Lihat 8 lagi program yang ditawarkan oleh Technical University of Liberec »

Tarikh Akhir Kemaskini Julai 8, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2020
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
2,000 USD
TAHUN / TAHUN AKADEMIK
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date