Ph.D. atau Ed.D. dalam kepimpinan untuk kemajuan pembelajaran dan perkhidmatan dalam pendidikan tinggi

Umum

Penerangan Program

Doktor dalam Kepimpinan untuk Kemajuan Pembelajaran dan Perkhidmatan di Pengajian Tinggi (Ed.D. atau Ph.D.) akan menyediakan anda untuk membuat sumbangan yang besar kepada organisasi anda dan akan membantu anda menjadi seorang pemimpin transformasi dalam pendidikan tinggi.

Program ini direka bagi pemimpin semasa dan bercita-cita bekerja di kolej dua dan empat tahun dan universiti dan komuniti dan kolej teknikal yang berusaha untuk menjadi pemangkin kepada perubahan yang bermakna dalam organisasi mereka.

Kurikulum Doktor Falsafah dalam Kepimpinan untuk Kemajuan Pembelajaran dan Perkhidmatan di Pengajian Tinggi memberi tumpuan kepada teori kepimpinan kontemporari dengan asas yang kukuh dalam penyelidikan. Pemahaman yang luas untuk sifat kompleks pendidikan tinggi ditenun seluruh kurikulum, tetapi fokus utama program ini adalah untuk menyediakan anda untuk memimpin organisasi anda melalui perubahan yang bermakna dan transformasi. Bukan sekadar membina pengetahuan anda teori pendidikan yang lebih tinggi, anda akan belajar untuk menjadi seorang pemimpin yang akan berfungsi dengan berkesan dalam organisasi anda untuk membawa perubahan positif.

A kohort baru bermula sekali setiap tahun pada bulan Jun. Program ini bermula dengan dua minggu, sepanjang hari Summer Institute, yang diadakan di kampus di Milwaukee. Setelah selesai Institut, kelas bertemu di pusat bandar Cardinal Stritch University di pusat bandar Milwaukee. Kelas memenuhi satu hujung minggu setiap bulan sepanjang musim gugur dan musim bunga semester: Jumaat 4-8 petang, Sabtu 08:00-04:00, dan Ahad 9:00-13:00.

Kursus

 • EDHE 781 - Isu-isu Semasa dalam Pendidikan Tinggi
 • EDHE 783 - Pentadbiran Hal Ehwal Pelajar dalam Pendidikan Tinggi
 • EDHE 784 - Strategi Inovatif dalam Pendidikan Tinggi
 • EDHE 790 - Kepimpinan dalam Pembelajaran dan Perkhidmatan Institut Pengajian Tinggi I
 • EDHE 791 - The American College dan University: Dahulu, Kini, dan Masa Depan
 • EDHE 792 - Kepimpinan dalam Pembelajaran dan Perkhidmatan Institut Pengajian Tinggi II
 • EDHE 793 - Teori Organisasi dan Amalan Dalam Pengajian Tinggi
 • EDHE 794 - Kepimpinan dalam Pembelajaran dan Perkhidmatan Institut Pengajian Tinggi III
 • EDHE 795 - Kurikulum, Instruction, dan Penilaian

Keperluan Ijazah

Doktor Falsafah dalam Kepimpinan Pengajian Tinggi

Kemasukan Permohonan

Tiada kos untuk mengemukakan permohonan kemasukan dalam talian.

Permohonan untuk program ini dikaji semula secara berkala supaya memberi masa yang mencukupi sebelum memulakan program anda untuk dipertimbangkan. Pelajar yang memohon pelajar antarabangsa perlu mengemukakan maklumat tambahan mengenai kemahiran bahasa dan status visa pelajar.

Keperluan Ijazah

 • Semua kursus kedoktoran telah berjaya disiapkan.
 • Ketiga-tiga penilaian tahunan lembar kurikulum telah berjaya diselesaikan.
 • Semua keperluan program (waktu pasukan kajian, borang matlamat mentor, LLSR, dan lain-lain)
 • disertasi ini telah diterima dan diluluskan.
 • Pembentangan lisan telah berjaya disiapkan.
 • Semua obligasi kewangan yang ditanggung dengan Universiti telah dipenuhi.
 • Semua kredit siswazah digunakan untuk taraf telah diperolehi dalam tempoh tujuh tahun pada masa tamat pengajian.

Pilihan Ijazah

Doktor Falsafah dalam Kepimpinan Pengajian Tinggi

Individu boleh meneruskan sama ada Ed.D. (Doktor Pendidikan) atau Ph.D. (Doktor Falsafah) dalam program ini.

Ph.D. kurikulum adalah lebih berasaskan penyelidikan, manakala Ed.D. kurikulum adalah lebih pengamal berorientasikan. Ph.D. program memerlukan tambahan 3 kredit dalam teori dan penyelidikan; 63 kredit yang diperlukan untuk Ed.D. program.

Pada akhir tahun pertama pengajian kedoktoran, anda membuat keputusan sama ada anda mahu untuk meneruskan Ed.D. atau Ph.D.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Cardinal Stritch University began as a teaching institution for the Sisters of St. Francis of Assisi in 1937. Today, Stritch offers more than 60 undergraduate and graduate degree programs that help s ... Baca lebih lanjut

Cardinal Stritch University began as a teaching institution for the Sisters of St. Francis of Assisi in 1937. Today, Stritch offers more than 60 undergraduate and graduate degree programs that help students develop new skills, gain career-related experience, and build professional networks. With more than 34,000 alumni, our graduates are known for their roles at nonprofits, schools, small companies, health care organizations, corporations, and entrepreneurial ventures. Baca Ringkas