Jabatan Pembelajaran dan Arahan menawarkan program yang menarik dan unik di peringkat kedoktoran.

Pembelajaran dan pengajaran adalah penerapan prinsip dan konsep psikologi untuk menyelesaikan masalah dalam pendidikan dan latihan. Perbezaan individu, perkembangan kognitif dan sosial, teori pembelajaran dan motivasi, reka bentuk pengajaran, pengajaran dan pengurusan bilik darjah, dan penilaian adalah topik umum yang ditangani dalam program ini.

Program Doktor Belajar dan Inovasi (Ed.D.)

Menerapkan psikologi penyelidikan dan pendidikan kepada pelbagai persekitaran pembelajaran.

Lawati laman web kami di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai program ini Program ini menyediakan profesional yang bekerja dengan kemahiran penyelidikan dan kandungan teras untuk digunakan dan menyumbang kepada asas pengetahuan dalam pembelajaran dan pengajaran. Menggunakan teknologi terkini untuk membantu penyampaian dan sokongan pengajaran, kursus memberi tumpuan kepada pelajar dan pembelajaran, tetapan pengajaran, kemahiran penyelidikan, dan pendidikan khas. Terdapat juga pilihan untuk mendapatkan Konsentrasi dalam Pendidikan Khas atau Konsentrasi Teknologi Digital untuk Pengajaran dan Pembelajaran (sembilan kredit).

"Saya fikir perkara pertama adalah satu notis apabila menghadiri USF adalah komuniti yang berpengalaman. Profesor benar-benar berminat dalam pembelajaran setiap pelajar, yang diterjemahkan ke dalam program yang merangkumi kesungguhan dan keprihatinan. persekitaran yang menggalakkan pemikiran pemikiran global. Pada pendapat saya, USF mempunyai semuanya! "

-KAREN SANFORD, Pelajar EdD

Syarat kemasukan

  • Melengkapkan permohonan dalam talian dengan bayaran permohonan $ 55 yang tidak dikembalikan.
  • Satu set transkrip tidak rasmi dari setiap universiti / kolej yang pernah dihadiri. Bagi pemohon AS, ijazah mestilah dari universiti / kolej yang diiktiraf secara serantau. Pemohon yang mempunyai ijazah yang belum selesai mesti memberikan pengesahan rasmi mengenai penyelesaian gelar yang diharapkan dari Pendaftar atau pegawai sekolah. Ijazah sarjana diperlukan untuk memohon kepada program induk. Ijazah induk diperlukan untuk memohon program doktoral. Sila ambil perhatian: jika diakui anda perlu menghantar transkrip rasmi sebelum mendaftar.
  • Pemohon MA dan Kelayakan: IPK Minimum 2.75
  • Pemohon doktor: IPK minimum 3.0 dari program siswazah
  • Dua surat yang ditandatangani semasa, mencantumkan kesesuaian untuk kerja siswazah.
  • Résumu semasa.
  • Pernyataan niat

Pemohon doktor hendaklah juga mengemukakan:

  • Tesis MA (kutipan atau salinan lengkap) atau kertas lepasan siswazah.
  • Skor rasmi sama ada Peperiksaan Rekod Siswazah atau Ujian Analogi Miller (MAT). Skor ujian mesti dihantar terus ke USF oleh Perkhidmatan Ujian Pendidikan (GRE) atau Perbadanan Psikologi (MAT). Tiada salinan hasil carian akan diterima. Markah mestilah diperoleh dalam tempoh lima tahun yang lalu.

Sumber-sumber kewangan

Bantuan kewangan Persekutuan, negeri, dan universiti boleh didapati sebagai pembiayaan kepada pelajar Sekolah Pengajian Pendidikan yang baru diterima dan semasa.

Untuk mengimbangi kos tuisyen pendidikan siswazah, banyak kursus Sekolah Pendidikan ditawarkan pada waktu petang dan petang, dan / atau pada waktu hujung minggu. Kebanyakan pelajar mendapati mereka dapat mengekalkan pekerjaan sepenuh masa sambil memperoleh kelayakan, tuan atau kedoktorannya. Walau bagaimanapun, jika program anda memerlukan anda meluangkan masa di dalam bilik darjah (iaitu pengajaran pelajar) atau untuk menyelesaikan pengalaman kerja lapangan atau latihan, komitmen tersebut akan mengganggu hari kerja biasa.

Lawati laman web kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai sumber kewangan untuk program ini

Program diajar dalam:
  • English
University of San Francisco - School of Education

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh University of San Francisco - School of Education »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
1,270 USD
setiap kredit
Ikut lokasi
Ikut tarikh