Ed.D. dalam Organisasi dan Kepimpinan

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program


Menyediakan pemimpin yang berkhidmat kepada institusi sekolah, komuniti dan sosial, kerajaan, dan bukan keuntungan di dunia serantau dan antarabangsa.

The

Butiran Program

Pertubuhan dan Kepimpinan (O.

Penghantaran Program

Untuk memenuhi keperluan profesional yang bekerja, program ini mengikuti jadual kelas hujung minggu alternatif yang mengadakan sembilan kali semester (petang Jumaat dan semua hari Sabtu).

"Saiz dan struktur program menarik bagi saya, seorang profesional dan ibu bapa yang bekerja, dan saya tertarik dengan peluang yang ada untuk membentuk bon yang kukuh dan bekerja rapat dengan rakan-rakan dan pengajar saya. Saya dengan yakin boleh mengatakan bahawa jangkaan saya yang paling besar telah dipenuhi. Saya mempunyai peluang untuk pergi ke luar negara, mengambil bahagian dalam pembelajaran pengalaman, mewujudkan hubungan yang rapat, dan bekerja dengan profesor yang berbakat dan fenomenal yang berbakat dan sarjana yang sangat bermotivasi. "- Demerris R. Brooks-Immel, O

Hasil pembelajaran

Program Organisasi dan Kepimpinan Program Hasil Pembelajaran:

 • Program ini membawa pelajar kepada pengetahuan dan pemahaman baru yang mencerminkan teori semasa, penyelidikan, dan amalan inovatif.
 • Program ini melengkapkan pelajar untuk menerapkan prinsip-prinsip teori kepimpinan dalam pelbagai tetapan untuk memimpin individu dan organisasi secara berkesan untuk berjaya.
 • Program ini melengkapkan pelajar untuk memilih, melaksanakan, dan menguruskan metodologi kepimpinan yang sesuai untuk memenuhi keperluan individu, kumpulan, dan organisasi dalam K-12 melalui pendidikan tinggi, untuk keuntungan, dan bukan keuntungan.
 • Program ini melengkapkan pelajar untuk menggunakan dan menjalankan penyelidikan untuk menilai dan memperbaiki proses organisasi.
 • Buat pemimpin yang dapat mengkaji secara kritis organisasi untuk mempromosikan hasil yang saksama.
 • Foster advokasi untuk keadilan sosial dengan kesedaran di sekitar pengalaman dan cabaran yang dihadapi oleh kumpulan yang kurang bereplikasi sejarah.
 • Memahami dan mengaplikasikan penyelidikan kepada masalah amalan.
 • Membangunkan pemimpin yang mencerminkan amalan mereka dan implikasinya untuk keadilan sosial dan ekuiti.

Program Organisasi dan Kepimpinan Penilaian Pembelajaran Pelajar:

 • Graduan akan memperoleh pengetahuan, pemahaman, alat, dan kemahiran yang diperlukan untuk memegang peranan kepimpinan dalam organisasi di peringkat tempatan, negeri, nasional dan antarabangsa.
 • Graduan akan mempunyai pemahaman mengenai kaedah penyelidikan dan menunjukkan kecekapan untuk melibatkan diri dalam biasiswa yang ketat.
 • Graduan akan dapat mengaitkan teori untuk mempraktikkan dan mempamerkan sintesis pengetahuan lanjutan dengan memperbaiki organisasi.
 • Graduan akan menerima tabiat refleksi peribadi dan ilmiah yang memeriksa amalan profesional dan membawa kepada pembaharuan sistemik.

Kerjaya

Graduan dari O

CONTOH PILIHAN KARIR TERMASUK:

 • Pentadbiran Pendidikan Tinggi
 • Profesor Universiti
 • Perunding pengurusan
 • Penyelidik Gunaan
 • Pengetua
 • Penguasa

Sumber-sumber kewangan

Bantuan kewangan Persekutuan, negeri, dan universiti boleh didapati sebagai pembiayaan kepada pelajar Sekolah Pengajian Pendidikan yang baru diterima dan semasa.

Untuk mengimbangi kos tuisyen pendidikan siswazah, banyak kursus Sekolah Pendidikan ditawarkan pada waktu petang dan petang, dan / atau pada waktu hujung minggu. Kebanyakan pelajar mendapati mereka dapat mengekalkan pekerjaan sepenuh masa sambil memperoleh kelayakan, tuan atau kedoktorannya. Walau bagaimanapun, jika program anda memerlukan anda meluangkan masa di dalam bilik darjah (iaitu pengajaran pelajar) atau untuk menyelesaikan pengalaman kerja lapangan atau latihan, komitmen tersebut akan mengganggu hari kerja biasa.

Lawati laman web kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai sumber kewangan untuk program ini

Lawati laman web kami di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai program ini

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diver ... Baca lebih lanjut

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diverse San Francisco Bay area and beyond. Baca Ringkas
San Francisco , San Jose , Sacramento , Santa Rosa + 3 Lagi Kurang