Pepperdine University GSEP tidak menawarkan biasiswa penuh. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai peluang yang ada untuk pelajar baru di sini. Pepperdine University GSEP juga menawarkan bantuan siswazah, bantuan mengajar, dan peluang bantuan penyelidikan. GSEP tidak menyediakan bayaran balik tuisyen.

Program Hibrid untuk Pemimpin Inovasi Memandu

Program doktoral kami dalam pembelajaran teknologi menyediakan pelajar untuk memanfaatkan teknologi berasaskan komputer dan rangkaian untuk melibatkan diri dengan pelajar. Ia sesuai untuk orang yang mempunyai tahap keselesaan yang kukuh menggunakan pelbagai bentuk teknologi dan media sosial. Program ini menarik profesional dalam pendidikan K-12, pendidikan pasca menengah, muzium, perpustakaan, korporat, institusi kerajaan, NGO, dan perusahaan media.

Gambaran Keseluruhan Program

Program ini menyokong perkembangan agensi dalam kalangan pelajar kami dalam tiga cara. Pertama, kurikulum menggabungkan pengetahuan asas dan diterapkan disiplin. Kedua, penekanan kami terhadap pembelajaran pengalaman memanjangkan visi pelajar di luar konteks setempat. Ketiga, hubungan kami dengan organisasi dan institusi yang bekerja dalam pembelajaran dan media menawarkan pelajar akses ke seluruh rangkaian kepakaran.

Faedah Program

 • Model sarjana-pengamal mengintegrasikan teori dan amalan terbaik
 • Rangkaian alumni yang kuat mewujudkan hubungan perniagaan yang berpengaruh
 • Format program hibrid khusus direka untuk profesional yang bekerja
 • Perjalanan nasional dan antarabangsa yang diperlukan menyediakan perspektif global mengenai teknologi dan pembelajaran di seluruh dunia
 • Saiz kelas kecil memberikan persekitaran untuk interaksi fakulti yang kuat, serta hubungan profesional dan peribadi jangka panjang
 • Kurikulum menekankan pengalaman pembelajaran dan menawarkan pelajar akses kepada penyelidik terkemuka di lapangan
 • Persekitaran pembelajaran yang menyokong dan fakulti dengan pencapaian akademik yang teladan dan kepakaran profesional

Fakta Utama

 • Unit Disertasi Panjang / Unit Program: 3.5 tahun purata / 51 unit EdD (2 unit setiap terma sehingga tamat disertasi)
 • Kos Unit: $ 1,550
 • Masa mula: Kejatuhan
 • Lokasi Kampus: Los Angeles / Program Hibrid Dalam Talian (Sila ambil perhatian bahawa kampus pilihan anda tidak dapat dijamin. Persembahan kampus bergantung kepada ketersediaan dan tertakluk kepada perubahan.)

Tempoh kemasukan:

 • Jatuh Akhir 2018 Tamat Akhir: 6 Ogos 2018, 11:59 PST
 • Pengambilan untuk program ini bergolek. Sebaik sahaja permohonan selesai, ia akan dikaji semula untuk kemasukan. Permohonan yang diterima selepas tarikh akhir dikaji semula, dan para pelajar diterima berdasarkan ruang yang tersedia.

Syarat Kemasukan:

Dalam usaha memproses permohonan anda dengan cepat, kami hanya menerima bahan aplikasi elektronik.

Untuk memohon program ini, sila serahkan:

 1. Permohonan Kemasukan dengan bayaran pemprosesan yang tidak dapat dikembalikan.
 2. Ijazah sarjana muda dari institusi yang diiktiraf di peringkat serantau.
 3. Ijazah pascasiswazah dari institusi yang diiktiraf di peringkat serantau.
 4. Transkrip rasmi dihantar secara elektronik melalui salah satu syarikat yang diluluskan yang tersenarai di laman web GSEP dari institusi yang memberikan gelar sarjana muda dan sarjana kepada pemohon serta semua transkrip dari semua kolej atau universiti lain yang dihadiri.
 5. Dua cadangan: satu daripada majikan pemohon dan satu daripada rakan kerja yang membuktikan penggunaan teknologi pemohon. Borang Cadangan Profesional dalam talian perlu dihantar melalui emel kepada gsep-admissions@pepperdine.edu.Your permohonan untuk kemasukan dengan bayaran pemprosesan yang tidak dapat dikembalikan.
 6. Satu esei yang dibina dua halaman pada topik yang dipilih. Pemohon yang tidak melaksanakan secara memuaskan dalam esei ini mungkin dikehendaki menghadiri kursus bengkel penulisan di GSEP seperti ED 692. Atau, pemohon boleh mengemukakan markah dari Peperiksaan Rekod Siswazah (bahagian GRE-lisan dan kuantitatif) yang diambil dalam tempoh lima tahun yang lalu .
 7. Penyataan tiga bahagian, sekurang-kurangnya 2,000 perkataan, menggambarkan (1) penglihatan untuk teknologi, (2) pengalaman atau latarbelakang teknologi, dan (3) matlamat peribadi yang berkaitan dengan usaha mengejar ijazah ini.
 8. Temu bual peribadi diperlukan untuk semua pemohon berkelayakan yang memohon kepada program.
 9. Resume atau curriculum vitae (CV) adalah pilihan tetapi disyorkan.
Program diajar dalam:
 • English
Pepperdine University

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Pepperdine University »

Tarikh Akhir Kemaskini Feb. 12, 2019
Kursus ini Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Sep 2019
Sep 2019
Duration
42 
Sepenuh masa
Price
1,550 USD
Kos unit
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date